dnes sem vytahoval žhavičky a dve išli tažko s teho jedna sa mi rozpúlila a z motora trčí len tyčka nestretli ste sa s takým problémem alebo jak by to išlo vytáhnút nenapadá vás neco? dat dole hlavu je až posledná varianta dík
Naposledy upravil(a) ROMEK dne 19 úno 2010, 19:49, celkem upraveno 1 x.
Já našel v autě před třema lety originály z výroby (v té době jim bylo 9let) a měly natavené ty žavící konce, takže nešly vytáhnout - šly vyšroubovat, ale pecka neprošla dírou.
Hlava dolů Ale naštěstí to bylo s rozvodama, takže...
zalomila sa dole ale ta tička trčí z teho konca co zostal v hlave kámoš mi poradil že mám výtáhnut vstrek otočit ten válec do hornej úvrate a zaliat nejakým uvolňovačem hrdzi potom ho skusit vyťuknút smerem do válcu a magnetku cez dieru vo vstreku vytiahnut že už to tak parkrát robil co vy na to?
Viackrat som sa stretol pri utrhnutych zeraviacich svieckach s radou navarit maticu a pokusit sa zalomenu cast vytocit. Neviem ake percento uspesnosti kto mal. Stretol som sa s podobnym problemom u Opla Astra , kde je pomerne dobry pristup k zeraviacim svieckam , ale material telesa sviecky ma nejake zvlastne zlozenie / nieje to ocel skor nejaka zliatina /a tak sa mi navarena matica utrhla tesne za maticou. Skusal som aj plazmove zvaranie , predohrev , pomale ochladzovanie , ale bezuspesne. Preto odporucam nestracat vela casu pokusmy , ale radsej pristupit k demontazi hlavy a hlavne nezabudnut vytocit aj ostatne zeraviace sviecky.
hlavu můžeš vyndat vždycky..zkusil bych to,vyndat střed,zalít,druhý den zkusit navařit,a když to nepůjde,odvrtavat,ale vrták namazat tukem,at piliny moc nepadají dolů...jde to vrtat,ale chce to trpělivost....
něčím to zalij a zkus startnou, jestli nevyletí, hlavně se nejít koukat , takhle jsem vytahoval zbytek žhavky po odvrtání u Mastera, start a za 5 vteřin byla venku