fabia,zavada can bus?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
vaclav.volejnik
- Přispěvovatel
fabia,zavada can bus?
zdravim .mam problem s fabii 1.4 2003. zavada zacala tim ze se rozsvitila kontrolka aerbagu jako chbu to vyplivlo zavada na CAN GATWEY sporadicka.tak jsem to smaznul a 14dni byl pokoj.ted se to rozsvitilo zas a po dvou dnech jezdeni se mi za jizdy rosvitilo i servo(servo ale slo),olej motoru a nesli blinkry potom to samo zase zhaslo.po nacteni zavad je ve vsech jednotka zavada 01317 zadny signal od RJ panelu pristroju a v aerbegach je zavada01299 diagnosticky interfejs pro datovy bus zadna komunikace.ted jsem to smaznul a je zase klid. diky za vsechny vase poznatky a rady
-
vaclav.volejnik
- Přispěvovatel
Asi jsi myslel Gateway,to je součást budíků.Ale to neodejde a pokud ano,tak najednou.U Fábii je slabost svazek v motor.prostoru a to co popisuje,tomu odpovídá.Foto a info je někde na skodahome fóruMKTech píše:Podle mě odcházejí budíky jelikoč CAN je jejich součástí. Dráty mezi AIR a CAN nejdou přes motorový prostor.
- chiptuning
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
jednou jsem mel,podobny problem a trvalo mi skoro tyden nez jsem to nasel
byla vadna zapalovaci lista na svickach ,slo z ni do site kolem 30v atekhle se to chovalo rozsvitily se kontrolky spadavali raficky nesli blinkry,
nejdriv jsem meril canovy vedeni , menil jsem budiky , centralni r.j. a porad stejny uz jsem z toho byl magor,vymenil jsem listu a vse ok
byla vadna zapalovaci lista na svickach ,slo z ni do site kolem 30v atekhle se to chovalo rozsvitily se kontrolky spadavali raficky nesli blinkry,
nejdriv jsem meril canovy vedeni , menil jsem budiky , centralni r.j. a porad stejny uz jsem z toho byl magor,vymenil jsem listu a vse ok
chiptuning píše:jednou jsem mel,podobny problem a trvalo mi skoro tyden nez jsem to nasel
Chiptuning ma pravdu. mal som ten isty problem,menil som dump v budikoch,i druhe budiky,kontroloval zvazok kabelaze,A NIC, ale vymenou listy bolo vsetko OK.
-
vaclav.volejnik
- Přispěvovatel
teda tym myslim ze je sucastou RJ palubnej siete ale adresuje sa samozrejme cez 19