vibracie motora partner 1,6hdi
Moderátoři: šulda, Moderátoři
vibracie motora partner 1,6hdi
mam problem s vibraciami na partneri 1,6hdi 55kw pri otackach 1700-2000 a volnobehu len pri teplom motore. zaslepil som uz aj agr
Re: vibracie motora partner 1,6hdi
mozna ti vynechava jeden vstrik uz sem to taky resil delalo to i na volnobeh tak sem zkusil odpojovat na kterej to nebude reagovat a byla zavada na svete kdyz to mnelo vyzsi otacky tak to jelo normalne to uz zase se chytMireck píše:mam problem s vibraciami na partneri 1,6hdi 55kw pri otackach 1700-2000 a volnobehu len pri teplom motore. zaslepil som uz aj agr
ja to mnel taky na origo peugeot a auto bylo 2 roky stary melo neco kolem 50000km ono ho oddela spatna nafta pridre se jen triska ve vstriku spatnym palivem to se nekdy muze projevit treba uz kolem tisice kmmMireck píše:ZALEZI NA AKEJ DIAGNOSTIKE JA SOM TO MAL NA OEM OD PEUGEOTA.pepik píše:ja mel na diagnostice taky vse okMireck píše:ANO ALE NA DIAGNOSTIKE VSETKO OK
AUTO MA 1ROK A NABEHANE 30000 KM.
Hmm tak to by bolo blbe v meranych hodnotach rozdiely medzi vstrekmy boli minimalne. Nafta tankovana iba na OMV + aditivum Castrol TDA.pepik píše:ja to mnel taky na origo peugeot a auto bylo 2 roky stary melo neco kolem 50000km ono ho oddela spatna nafta pridre se jen triska ve vstriku spatnym palivem to se nekdy muze projevit treba uz kolem tisice kmmMireck píše:ZALEZI NA AKEJ DIAGNOSTIKE JA SOM TO MAL NA OEM OD PEUGEOTA.pepik píše: ja mel na diagnostice taky vse ok
AUTO MA 1ROK A NABEHANE 30000 KM.
Vyriesene 14 denne reklamacia u predajcu cez 100 km testovacich jazd. Vymena plastov trubiek EGR a neviem coho vsetkeho a stale nic. Potom vymenili rozvody bez vodnej pumpy a zasa nic. Nakoniec vymena vodnej pumpy a bol pokoj. Vraj uz aj tiekla. Nechapem preco ju nemenili hned ked menili rozvod ked bolo vydno ze tecie. Auticko zasa pekne pradie a majitel stastny jak blcha.
BTW: Tie rozvody maju vydrzat do 220 000 km a vydrzali koli pumpe iba 28 000 km.
BTW: Tie rozvody maju vydrzat do 220 000 km a vydrzali koli pumpe iba 28 000 km.
-
- Sběrač informací
vybracie motora hdi1,6 55kw
je to mechanicka zavada. vodne cerpadlo.urcite. mal som ten problem