http://leteckaposta.cz/685305084

Moderátoři: šulda, Moderátoři
Tzn., ze kdyz by byly spatny gumicky na vstricich, byly by ty hodnoty jiny? Jde mi o to, jestli to zacukani a zarachtani nemuze zpusobovat prave podfukujici vstrik... Ted, kdyz je teplo, tak se to projevuje vic.. DikOťasTDi píše:ty hodnoty vstřiků nejsou špatné...
Ja myslel, ze se vymackavaji jen 16V nebo ne? Prave premejslim, jestli nejdriv nechat preflashovat ridici jednotku nebo jestli nejdriv udelat ty gumicky pod vstriky.. Porad mi prijde divny, proc to ale pri tom zaskubani vydava ty "pazvuky"..jura2 píše:pozrel by som sa na dosadacie plochy vstrekov.
je tam dorazovej šroubek, tím se víc otevřou lopatky, podle mě díky regeneraci DPF, kdy teploty lezou běžně přes 800°C dochází k mírnýmu ohnutí konců lopatek a tím vlastně jakoby k jejich přivření, nasleduje zvýšení tlaku před turbem, kterej brání rozevírání lopatek, proto to jakby nechce zezačátku jet, regulace povolí víc, pak tam dochází k cuknutí a zvukovýmu projevubafikk píše:Doplh: s tou elektrikou me to taky napadlo, ale co me zarazi je ten zvuk, jako by neco v tu chvili o neco drelo
Huml: jakpak mam chapat rozevreni lopatek? V motorech nejsem zrovna odbornik:-D
Diky za info