silenblok na OI z Cupry
Moderátoři: šulda, Moderátoři
silenblok na OI z Cupry
Ahojte!
mechanik mi povedal ze by sa mi patrilo vymenit silenbloky na prednych ramenach a kdesi som sa docital ze pri vymene prednych silenblokov na O1 sa zvyknut menit za silenbloky z Cupry.... /zial uz to neviem nikde najst/ je to pravda a ma to aj nejake vyhody? dakujem za odpovede...
mechanik mi povedal ze by sa mi patrilo vymenit silenbloky na prednych ramenach a kdesi som sa docital ze pri vymene prednych silenblokov na O1 sa zvyknut menit za silenbloky z Cupry.... /zial uz to neviem nikde najst/ je to pravda a ma to aj nejake vyhody? dakujem za odpovede...
Skoda Octavia 1.9TDI, ASV 81kW, r.v. 2002, 230tis. km, climatronic
Skoda Octavia Scout 2.0TDI, DJGA, 135kW, 7°DSG, r.v. 2018, 143tis. km
takze silenblok z TTcka si davaju vacsinou ti ktorym ide o to aby mali podvozok tvrdsi? mne ide skor o komfort a pohodlie, takze co zvolit, klasiku alebo ten z TTcka
Skoda Octavia 1.9TDI, ASV 81kW, r.v. 2002, 230tis. km, climatronic
ale keci ztvrdne jak šutr je pevný jinak nic strašnýho jezdím 17" a tvrdý podvozek a komfort asi jako oct2 RS
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Tak tak... mám to co Láďas (HPčka + ty TT puky + 205/50R17) a v pohodě... žádný problém, konečně to pak jede po cestě jako auto a komfort nijak moc neutrpěl - naštěstí. A to jsem měl strach že to bude moc tvrdé..Ladas píše:ale keci ztvrdne jak šutr je pevný jinak nic strašnýho jezdím 17" a tvrdý podvozek a komfort asi jako oct2 RS

K tomu podvozku už jsou pak ty 17" nutností... protože podvozek drží ale 16ky už ne...