Puky TT
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Puky TT
co je lepsi do ramenou? uz 2x jsem utrhl normalni puky a chci tam dat neco lepsiho, je dobra moznost origo dil na audi TT?? vydrzi to dost? tyhle vydrzely max rok a byly KO 

Octavia TDi PD 4x4
Golf II 1,6TD 59KW SB
Golf II 1,6TD 59KW SB
-
- Aktivista
Odpovědi: 0
Re: Puky TT
pár lidí psala že hrůza děs strašně se přitvrdil podvozekOctava píše:co je lepsi do ramenou? uz 2x jsem utrhl normalni puky a chci tam dat neco lepsiho, je dobra moznost origo dil na audi TT?? vydrzi to dost? tyhle vydrzely max rok a byly KO
no já jich už pár dal a nic jsem nepocítil
-
- Aktivista
Já to nedávno dělal na VW POLO rok 2006 a byly tam ty origoš slabý puky,tak sem si to projel a pak sem tam dal ty plný puky(cena okolo 600kč) a jako je fakt že to je malinko cítit víc v kabině,buď to je jen dojem nebo nevím,ale efekt je uplně jinde jak s těma starýma nebo těma inovovanýma X-kama!
!Takže věty stylu že to je děs a hrůza bych vypustil!!!

-
- Aktivista
zde bylo téma jak to někdo musel předlat že se s TT nedalo jezditThrashTheTrash píše:Já to nedávno dělal na VW POLO rok 2006 a byly tam ty origoš slabý puky,tak sem si to projel a pak sem tam dal ty plný puky(cena okolo 600kč) a jako je fakt že to je malinko cítit víc v kabině,buď to je jen dojem nebo nevím,ale efekt je uplně jinde jak s těma starýma nebo těma inovovanýma X-kama!!Takže věty stylu že to je děs a hrůza bych vypustil!!!

-
- Aktivista
Zřejmě jinej GANGslovacek.milos píše:zde bylo téma jak to někdo musel předlat že se s TT nedalo jezditThrashTheTrash píše:Já to nedávno dělal na VW POLO rok 2006 a byly tam ty origoš slabý puky,tak sem si to projel a pak sem tam dal ty plný puky(cena okolo 600kč) a jako je fakt že to je malinko cítit víc v kabině,buď to je jen dojem nebo nevím,ale efekt je uplně jinde jak s těma starýma nebo těma inovovanýma X-kama!!Takže věty stylu že to je děs a hrůza bych vypustil!!!

-
- Přispěvovatel
Treba tady http://www.cc-autodily.cz/ mam je tam take zadny velky rozdil to opravdu neni jen budou skoro nesmrtelne.Octava píše:a kde se daji za dobrej peniz koupit ??
Octavia combi 1,9 TDI 66kw motor ALH
-
- Přispěvovatel
jj dik..tady.. http://www.cc-autodily.cz/luzko-ramene- ... I&count=60
G4 1,9 TDI AHF 81 KW (Recaro BBS, GTI Exclusive) EGR OFF, -30/-30, Jednohmota (AXR, Ferodo Sport), Sprint764
vw-club.cz....DurexElite
vw-club.cz....DurexElite