co zlepsi SDI hlava na TDI
Moderátoři: šulda, Moderátoři
co zlepsi SDI hlava na TDI
cus mozna ze uz se tu o tom psalo ale co zlepsi na TDI kdyz tam šoupnu hlavu z SDI?
Volvo S60 D5 163KW BiTurbo
Fabia ATD 74KW
For fun Yamaha MT-09 2019
Fabia ATD 74KW
For fun Yamaha MT-09 2019
Re: co zlepsi SDI hlava na TDI
[quote="Mikytdi"]cus mozna ze uz se tu o tom psalo ale co zlepsi na TDI kdyz tam šoupnu hlavu z SDI?[/quote Zlepsí plnení v tockah, vacka ma jiný casovaní tak, že sou ventily dýl otevřený, valce se víc naplní. Spodek nic moc od 2500ot tocí krasne do max.
na fabii RS nech hlavu, jaká tam je. Ten motor jako komplet funguje parádně. Neni to rotačka, aby jsi tam mohl dávat SDI hlavu nebo jinou. Můžeš zvětšit kanály, určitě to přínos mít bude, ale tohle bych řešil a při opravdu větších výkonech, jinak mi to přijde zbytečný.
Sám jsem s chtěl pár takových věcí vyzkoušet včetně větších ventilů a dalšího, ale pak jsem auto prodal a teď už do toho neni vůbec chuť.
Sám jsem s chtěl pár takových věcí vyzkoušet včetně větších ventilů a dalšího, ale pak jsem auto prodal a teď už do toho neni vůbec chuť.
-
- Aktivista
Odpovědi: 0
prave ze jsem se bavil s lidmi a ze se tam dela nejakej vybrus a jeste neco a pak ze to jede dost lepe ze se to mechanicky vylepsi ale nejaky konkretni info nemuzu sehnat co a kde udelat protoze nemuzu potkat nekoho kdo to uz delal
ted mam v planu hybrida takze vykon pujde nahoru jeste urcite skoda zes to prodal mohl jsi poradit