Tak jsem si v nedeli udelal cistici den sani. Felda 1,9D AEF a TDI AGR. Felda udajne na tacho 120 tis, Octa poctivych 170 tis. Pouzit technicky benzin a stetka na flasky - viz foto. Slo to docela dobre, akorat jsem byl jak dobytek. Je to prima cernidlo...
Vítej v klubu "špinavých od srágor v sání" Já to čistil na autě v nějakých 220.000 km a vypadalo to podobně. Koukám že ty máš ty saze hezky suchý, já je měl na Octe trochu od oleje. A štětka na flašky mi teda nepomohla, musel jsem to vypálit, jinak bych to z toho nedostal. Špatný na celé věci je to, že se to pak na jízdních vlastnostech nijak nepozná
Jo, tak suse to jen vypada, je to jako prima vix na boty. Sroubovakem jsem vystoural co se dalo, stetkou tak naposesty uz ten benzin nebyl tak cernej. U feldy resim pocukavani pri udrzovani ustalene rychlosti (80-90), ale vycisteni se kladne neprojevilo.Pomaha je odpojeni egr ventilu.
Kec píše:To vlagik: Mužeš napsat jak jsi to omezil přes VAG? A na kolik?
jasně:
VAG, vybrat řídícíjednotku 01 - Motor
Login - 11 : 12233
ERG = Kanál - 3
- pro snížení doby EGR, zvyš číslo na nejvyšší možnou hodnotu (standardně 33768 - max. hodnota sníží otevření na studený volnoběh o cca 25%)
Teď přesně nevím tu max hodnotu, ale když zadáš cpo největší číslo a dáš Test, tak so hodí samo automaticky na největší možné akceptovatelné.
jasně:
ERG = Kanál - 3
- pro snížení doby EGR, zvyš číslo na nejvyšší možnou hodnotu (standardně 33768 - max. hodnota sníží otevření na studený volnoběh o cca 25%)
Teď přesně nevím tu max hodnotu, ale když zadáš cpo největší číslo a dáš Test, tak so hodí samo automaticky na největší možné akceptovatelné.
na PD je login taky 12233? postup je stejny? pd ajm
jasně:
ERG = Kanál - 3
na PD je login taky 12233? postup je stejny? pd ajm
Ano, login stejný. Mám PD AJM, na něm jsem to takhle dělal a testoval.
Co vím já (ač mě to dost zaráží) je jiný login jen na V6 TDI. jinak vše prý 12233.