Octa1 combi TDI 2003 elegance. Vcera som si vsimol ze pod soferovymy nohamy (Pri pedaloch) je mokry koberec. Este som to nemal cas nejak blizsie skumat. Zda sa ze to tesnenie pod pelovym filtrom je vporiadku nakolko pokial by bolo zle by bola voda na spolujazdcovej strane. Vsimol som si ze ked mam pustenu klimu (teraz skoro furt) tak mi pod autom nekvapka skondenzovana voda ako u inych aut. Moze byt ze drenazne potrubie na skondenzovanu vodu mam upchate a voda sa mi zlieva pod pedale Dik za rady, v stredu sa nato mrknem.
Mě taky rok seděl ale už bylo dělaný, asi tam někdo dal starší a dokonce jsem měl nový plasty po oknem / ty cvakací do drážky / na starej typ okna / takže tam neseděli /.
Dnes som mal cas tak som vybral cely koberec vonku aby sa vysusil. A zistil som aj kade mi tecie voda do auta. Tecie mi tam skondenzovana voda z klimy cez odvetravaci otvor dutiny pod spolujazdcovimi nohami vid. foto cervena sipka. Podotykam ze skondenzovana voda mi vyteka riadne vonku cez to drenazne potrubie odtok tak ako to ma byt. Vyzera to na dva moznosti. Bud mi skondenzovana voda vyteka cez drenazne potrubie pol na pol teda polovica vonku a polovica dnu, alebo steka do dutiny ktora ma niekede upchaty odvodnovaci kanal a ked sa naplni skondenzovanou vodou tak ju zacne tlacit (vytekat) cez ten odvetravaci otvor v kabine. Okolo peloveho filtra mi netecie tam som to komplet pretesnil a ked polievam auto tak nic ani kvapka. Voda sa objavi len ked bezi klima
pustit na plno větrák, nastavit tak, aby šel vzduch jen přes mřížky a ty zavřít, přetlak v topení by to mohl profouknout, není od věci to občas udělat preventivně
já to nedávno řešil na fábce, přesně to samé v navíc smradu jak v carském hradu plesnivina
auto na zvedák odehl jsem na požární stěně za pravým přední kolem ten odhlučnovací koberec a jak vedou trubky od klimy pod ní je ta díra kde má téct voda, na chladišové stěně, prohulil jsem ji kompresorem a pohoda voda hned po dojezdu pěkně tekla pod auto,
chtěl jsem i klimu vyčistit jak zde někdo popisoval ale borec potřeboval hned jet a nedávno mi psal že je to všechno v pořádku miloš