Voda v O1

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

TDI tech
Aktivista
Odpovědi: 0

Voda v O1

Příspěvek od TDI tech »

Ahojte,

Octa1 combi TDI 2003 elegance. Vcera som si vsimol ze pod soferovymy nohamy (Pri pedaloch) je mokry koberec. Este som to nemal cas nejak blizsie skumat. Zda sa ze to tesnenie pod pelovym filtrom je vporiadku nakolko pokial by bolo zle by bola voda na spolujazdcovej strane. Vsimol som si ze ked mam pustenu klimu (teraz skoro furt) tak mi pod autom nekvapka skondenzovana voda ako u inych aut. Moze byt ze drenazne potrubie na skondenzovanu vodu mam upchate a voda sa mi zlieva pod pedale :? Dik za rady, v stredu sa nato mrknem.
spacewerk
Přispěvovatel

Příspěvek od spacewerk »

pokud ti neteče kondenzát z auta pod autem pak 100% ucpanej odtok,

mužeš to zkusit pročistit bud sperjem na klimu ale asi by to chtelo prostouchnout nejakým dratem pokd to bude moc zacpany
Tomas.cz
Aktivista

Příspěvek od Tomas.cz »

Šíbr nemáš?
TDI tech
Aktivista

Příspěvek od TDI tech »

nie
misoVW
Aktivista

Příspěvek od misoVW »

predne okno nebolo menene a ´odborne´ nalepene?
Tiguan CBAB
Polaris 455 diesel 4x4
Harley Davidson V-rod
BMW R1200R
TDI tech
Aktivista

Příspěvek od TDI tech »

Na okne je este nalepka ze po 10r. treba vymenit airbagy takze asi asi este menene nebolo. Ale na 100% to neviem, niesom prvy majitel.
misoVW
Aktivista

Příspěvek od misoVW »

sak pozri rok vyroby na okne.
Tiguan CBAB
Polaris 455 diesel 4x4
Harley Davidson V-rod
BMW R1200R
TDI tech
Aktivista

Příspěvek od TDI tech »

Rok na okne sedi takze zjavne este menene nebolo
Tomas.cz
Aktivista

Příspěvek od Tomas.cz »

Mě taky rok seděl ale už bylo dělaný, asi tam někdo dal starší a dokonce jsem měl nový plasty po oknem / ty cvakací do drážky / na starej typ okna / takže tam neseděli /.
pafka
Aktivista

Příspěvek od pafka »

podívej se do dveří na ochranou folii ,jestli není natržená , taky tam tudy umí pěkně zatékat voda
Tomas.cz
Aktivista

Příspěvek od Tomas.cz »

jj ale dneska se už igelit folie neprodává do předních dvěří ale taková karimatka
TDI tech
Aktivista

Příspěvek od TDI tech »

Dnes som mal cas tak som vybral cely koberec vonku aby sa vysusil. A zistil som aj kade mi tecie voda do auta. Tecie mi tam skondenzovana voda z klimy cez odvetravaci otvor dutiny pod spolujazdcovimi nohami vid. foto cervena sipka. Podotykam ze skondenzovana voda mi vyteka riadne vonku cez to drenazne potrubie odtok tak ako to ma byt. Vyzera to na dva moznosti. Bud mi skondenzovana voda vyteka cez drenazne potrubie pol na pol teda polovica vonku a polovica dnu, alebo steka do dutiny ktora ma niekede upchaty odvodnovaci kanal a ked sa naplni skondenzovanou vodou tak ju zacne tlacit (vytekat) cez ten odvetravaci otvor v kabine. Okolo peloveho filtra mi netecie tam som to komplet pretesnil a ked polievam auto tak nic ani kvapka. Voda sa objavi len ked bezi klima (wallbash)

Obrázek

Obrázek
Huml
Aktivista

Příspěvek od Huml »

pustit na plno větrák, nastavit tak, aby šel vzduch jen přes mřížky a ty zavřít, přetlak v topení by to mohl profouknout, není od věci to občas udělat preventivně
TDI tech
Aktivista

Příspěvek od TDI tech »

Nerozumiem to akoze pretlak vo vzduchotechnike mi prefukne aj tu dutinu v skelete alebo co???
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

já to nedávno řešil na fábce, přesně to samé v navíc smradu jak v carském hradu plesnivina

auto na zvedák odehl jsem na požární stěně za pravým přední kolem ten odhlučnovací koberec a jak vedou trubky od klimy pod ní je ta díra kde má téct voda, na chladišové stěně, prohulil jsem ji kompresorem a pohoda voda hned po dojezdu pěkně tekla pod auto,

chtěl jsem i klimu vyčistit jak zde někdo popisoval ale borec potřeboval hned jet a nedávno mi psal že je to všechno v pořádku miloš
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“