Mam velký problém, auto mi zhasne za jízdy!!!
Mam VW GOLF III r.v. 97, 1.9TDI 66kw.
Jedu a motor z ničeho nic zhasne a rosvítí se pouze kontrolka mazání. Musím chvíly počkat protoze při opětovném startování mi to nechce hned žhavit a tudíž motor nenaskočí. Tak chvíly počkám, asi 20 sek.a pak normálně nastartuji a auto jezdí třeba měsíc , nebo tři dny a stane se to znovu. Je úplně jedno co mam zařazeno, nebo jestli je tam volnoběh, šlapu na plyn, nebo ne. Stalo se mi to asi desetkrát za zimu a je to dost vohubu. Nemám tadý moc možnost pripojení na VAG. Tak se chci zeptat, na co se podívat? Může to dělat imobiliser, nebo nafta? Palivový filtr je nový. A co spínačka mam hledat tam?
Než budu mít možnost připojení na VAG, ocením každou radu, díky.
Motor zhasne při jízdě
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Motor zhasne při jízdě
Počasí se vydařilo.
Snad trefa do černého, díky
To relé 109 jsem hned vyndal a po prohlídce pod lupou jsem se nestačil divit!
Na plošňáku byl samej studeňák a na spoji pro cívku byl největší. Takže by to mohlo být ono. Pořádně jsem to proletoval. Moc díky za radu, teď se uvidí, jestli ten problem už nenastane. Jestli ano, znovu bych se ozval. Zdravim ....
Na plošňáku byl samej studeňák a na spoji pro cívku byl největší. Takže by to mohlo být ono. Pořádně jsem to proletoval. Moc díky za radu, teď se uvidí, jestli ten problem už nenastane. Jestli ano, znovu bych se ozval. Zdravim ....
Počasí se vydařilo.