Jeep Cherokee 2.1Td motor - Renault
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Aktivista
-
- Aktivista
-
- Aktivista
bezva néé, asponjericho-3 píše:Jo, to je riziko, já si jen pamatuji, mám to někde napsané v sešitu, že jsou na Hů značky/čárky/ 3, takže to plete, na kterou to posadit. Milošův systém je bezva, dát to na značky nahoře a zapřít setrvák...

Jo, dneska je to bážo, já tehdá popisoval deníčky jako nějaká patnáctka... měl jsem tenhle motor rád, protože jej dělali konstruktéři, kteří mysleli. Když se to potká, praskne vahadlo/e/a oprava je sranda. Dnes je to fatální problém. Samozřejmě není nad přímé ovládání ventilů vačkou, ale není zase nad motor, kteří přežije vše i lempla majitele... 

nepropadat panice...
Tak se mi podařilo stáhnout servisní příručku k motoru J8S v češtině a je tam všechno popsaný tak to snad klapne. Hned jak to vyměním tak tohle čerpadlo odvezu někam na zevrubnou kontrolu a test na stanici nebo stolici každej tomu říká jinak. Jsem zvědav co v něm bude v čudu. Někde snad někdo ze slovenska psal, že by to mohl být nějaký přetlakový ventil v čerpadle, který má držet snad 1ATM a pokud je v háji tak to dělá přesně tohle. Nevím teda co je na tom pravdy, ale na každým šprochu je pravdy trochu. Jsem zvědav jaký bude rozdíl 
Jak to mám chápat to s tím " přežije vše i lempla majitele... " to doufám nebylo na mě

Jak to mám chápat to s tím " přežije vše i lempla majitele... " to doufám nebylo na mě

-
- Aktivista
[quote="vstepanek"]
Naposledy upravil(a) slovacek.milos dne 01 pro 2014, 19:36, celkem upraveno 1 x.
-
- Aktivista
Samozřejmě že ne, měl jsem na mysli majitele, který kašle na nějakou výměnu řemenu a motor se potká....A přesto má štěstí, protože má tenhle motor...vstepanek píše:Tak se mi podařilo stáhnout servisní příručku k motoru J8S v češtině a je tam všechno popsaný tak to snad klapne. Hned jak to vyměním tak tohle čerpadlo odvezu někam na zevrubnou kontrolu a test na stanici nebo stolici každej tomu říká jinak. Jsem zvědav co v něm bude v čudu. Někde snad někdo ze slovenska psal, že by to mohl být nějaký přetlakový ventil v čerpadle, který má držet snad 1ATM a pokud je v háji tak to dělá přesně tohle. Nevím teda co je na tom pravdy, ale na každým šprochu je pravdy trochu. Jsem zvědav jaký bude rozdíl

A máš recht, dát čerpadlo na stolici, je od čeho se odpíchnout.
nepropadat panice...