Jeep Cherokee 2.1Td motor - Renault

Citroen, Peugeot, Renault..

Moderátoři: šulda, Moderátoři

vstepanek
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od vstepanek »

Asi mě napadla kravina, ale pokud bych si označil pozici řemenu vůči klice, vačce a kolu čerpadla tak by se dalo čerpadlo vyměnit i mimo HÚ 1. válce nebo se pletu?
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

kup si pistoli až tě zas něco napadne múžeš se lépe bránit,

horní kola ma jí krásné značky na dvanácté hodině a jesti nevíš kam dát kolík na aretaci sdělel dole plech označ zuby setrváku a narvi tam dřevěný klínek ;)
vstepanek
Přispěvovatel

Příspěvek od vstepanek »

No no ;-)
slovacek.milos
Aktivista

nic no když se ti podaří ta nejlepší poloha tak se ti přetočí vačky i čerpadlo a nevím jak to tam chceš pak nahánět na ty tvoje značky ;)
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Jo, to je riziko, já si jen pamatuji, mám to někde napsané v sešitu, že jsou na Hů značky/čárky/ 3, takže to plete, na kterou to posadit. Milošův systém je bezva, dát to na značky nahoře a zapřít setrvák...
nepropadat panice...
slovacek.milos
Aktivista

jericho-3 píše:Jo, to je riziko, já si jen pamatuji, mám to někde napsané v sešitu, že jsou na Hů značky/čárky/ 3, takže to plete, na kterou to posadit. Milošův systém je bezva, dát to na značky nahoře a zapřít setrvák...
bezva néé, aspon ;) já si raději rezervuji přípravky z kell zde je tuším šroubovací a nahradit se nedá
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Jo, dneska je to bážo, já tehdá popisoval deníčky jako nějaká patnáctka... měl jsem tenhle motor rád, protože jej dělali konstruktéři, kteří mysleli. Když se to potká, praskne vahadlo/e/a oprava je sranda. Dnes je to fatální problém. Samozřejmě není nad přímé ovládání ventilů vačkou, ale není zase nad motor, kteří přežije vše i lempla majitele... :)
nepropadat panice...
vstepanek
Přispěvovatel

Příspěvek od vstepanek »

Tak se mi podařilo stáhnout servisní příručku k motoru J8S v češtině a je tam všechno popsaný tak to snad klapne. Hned jak to vyměním tak tohle čerpadlo odvezu někam na zevrubnou kontrolu a test na stanici nebo stolici každej tomu říká jinak. Jsem zvědav co v něm bude v čudu. Někde snad někdo ze slovenska psal, že by to mohl být nějaký přetlakový ventil v čerpadle, který má držet snad 1ATM a pokud je v háji tak to dělá přesně tohle. Nevím teda co je na tom pravdy, ale na každým šprochu je pravdy trochu. Jsem zvědav jaký bude rozdíl :-)

Jak to mám chápat to s tím " přežije vše i lempla majitele... " to doufám nebylo na mě :D
slovacek.milos
Aktivista

[quote="vstepanek"]
Naposledy upravil(a) slovacek.milos dne 01 pro 2014, 19:36, celkem upraveno 1 x.
slovacek.milos
Aktivista

[quote="vstepanek"] odvezu někam na zevrubnou kontrolu a test na stanici nebo stolici každej tomu říká jinak.

já třeba na stanici nechodím protože benga nemám rád a stolici mám pravidelnou ranní, někdy je pravda hlučnější (LOL)
vstepanek
Přispěvovatel

Příspěvek od vstepanek »

No tak prostě na takovýmdle vehemetu (crazy) Obrázek
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

vstepanek píše:Tak se mi podařilo stáhnout servisní příručku k motoru J8S v češtině a je tam všechno popsaný tak to snad klapne. Hned jak to vyměním tak tohle čerpadlo odvezu někam na zevrubnou kontrolu a test na stanici nebo stolici každej tomu říká jinak. Jsem zvědav co v něm bude v čudu. Někde snad někdo ze slovenska psal, že by to mohl být nějaký přetlakový ventil v čerpadle, který má držet snad 1ATM a pokud je v háji tak to dělá přesně tohle. Nevím teda co je na tom pravdy, ale na každým šprochu je pravdy trochu. Jsem zvědav jaký bude rozdíl :-)

Jak to mám chápat to s tím " přežije vše i lempla majitele... " to doufám nebylo na mě :D
Samozřejmě že ne, měl jsem na mysli majitele, který kašle na nějakou výměnu řemenu a motor se potká....A přesto má štěstí, protože má tenhle motor... :)
A máš recht, dát čerpadlo na stolici, je od čeho se odpíchnout.
nepropadat panice...
Odpovědět

Zpět na „Francouzské vozy“