problém se startem

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
kačák
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

problém se startem

Příspěvek od kačák »

Ahoj kluci, občas mám problém nastartovat VW LUPO 1.4 tříválec. Původnš jsem myslel, že je problém v dodávce paliva. Vyměnila se tandemová pumpa, ale nepomohlo to. Potom šly ven vstřiky, byly na kontrole a bez problému. Samozřejmě se daly nový gumičky, ale problém trvá.
Teď jsem zjistil, že se dá přes VAG zjistit stav vstřikovačů a háže mně to chybu 2.0 - viz foto.
Poradíte, co mám dělat???Obrázek
kačák
Přispěvovatel

Příspěvek od kačák »

Nikoho nic nenapadá?
Mám hledat problém v kabeláži nebo to bude jednotka?
mesi3
Přispěvovatel

Příspěvek od mesi3 »

Pamět závad asi prázdná že? Otočíš klíčkem podávačka natlačí ale auto točí nechytá je to tak? No řj si pamatuje startovací dávku, zkus tedy startovat a potom se podívat jaká tam byla, ale nejsem si jist zda tam nebude ta poslední kdy to chytlo.
Oktávka AHF 185 HP / 428 N.m - POWERED BY DIESELPOWER - Sold
MB E63s 585 HP / 800 N.m- Série
kačák
Přispěvovatel

Příspěvek od kačák »

mesi3 píše:Pamět závad asi prázdná že? Otočíš klíčkem podávačka natlačí ale auto točí nechytá je to tak? No řj si pamatuje startovací dávku, zkus tedy startovat a potom se podívat jaká tam byla, ale nejsem si jist zda tam nebude ta poslední kdy to chytlo.
Paměť závad prázdná, podávací čerpadlo to bohužel nemá, což si myslím, že je škoda, ale takovej zajímavej jev - někdy to chytne při puštění klíčku. Dokud držím klíček, točím - nechytá, při puštění - v tu chvíli to chytne.
luciana
Přispěvovatel

Příspěvek od luciana »

kontrola spínačky jestli spína to co má i při poloze startování.v zátěži se muže chovat jinak.
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“