Má zkušenost s filtry Vika
Moderátoři: šulda, Moderátoři
miloš ja nikam nakupovat nechodím,mě dily vozí.
měl sem kámoša kterýho zaváželo kelly,já mu furt říkal at se na to vysere.po dlouhé době mě poslechl a pak čumel že má za odběry mnohem větší slevy a ruzne výhody a tak dále.a mimochodem kelly tě samo nutí montovat dily starline neboť ti davá mnohem větší slevu na díly značky starline.
já řikam furt,jestli opravuješ auta dílama značky starline a vika,tak je ani neopravuj
měl sem kámoša kterýho zaváželo kelly,já mu furt říkal at se na to vysere.po dlouhé době mě poslechl a pak čumel že má za odběry mnohem větší slevy a ruzne výhody a tak dále.a mimochodem kelly tě samo nutí montovat dily starline neboť ti davá mnohem větší slevu na díly značky starline.
já řikam furt,jestli opravuješ auta dílama značky starline a vika,tak je ani neopravuj
-
- Aktivista
Odpovědi: 0
furt nevím, třeba čtu filtr starlne 5O, champion 166 a man 125 to kilo zas není taková hrůza, kor když leješ edge,helix, navíc víš kolik těch filtrů spotřebuješ a nakoupíš si a akcích o tom to kel taky je, ceny lítají tak to musíš sledovat,dreizig5 píše:miloš ja nikam nakupovat nechodím,mě dily vozí.
jinak napiš na sz kdo zaváží dvakrát denně levnějc dík miloš
-
- Aktivista
Ahoj, tak já v Kelly beru taky, myslím dost, minulej měsíc mě ale rozsekali když mi prodali kotouče od ATE na fabii a oni HNED po montáži házeli že v autě nešlo ject. Mezi kotoučem a nábojem by neprolezl ani cigaretový papírek jak to bylo čistý a po montáži dalších kotoučů byl klid. Mě nevadí starline, kdo chce hnůj tomu ho namontuju, ale vadí mi když si koupím top klasu a zjistím že je to padělek!!!
-
- Přispěvovatel
-
- Aktivista
Ano je tam origo logo vw a pak malym pismeny Filtron zajimave ze na OI je to stale mann ale na OII uz filtron ale myslim si ze kvalita bude asi jinde nez u klasickeho filtronu je to stejne jako z rozvodovym remenem origo vw contitech a pak jen contitech rozdil v par mm tloustky ale je to tam....Pája 19 píše:Jen jestli přímo na filtru bylo i logo VW-AUDI. Občas vídám přejímací techniky z autosalónu škodovky, jak jdou v teplákách s úsměvem z AutoKelly s nůší filtrů čínskejch výrobců...chipmann píše:Ona uz i skodovka napr.vzduchovy filtr na 2.0tdi 125kw je tam filtron ....original v krabici
Pak to přeházet do origo krabic nebude problém.
OII RS 2.0TFSI chip,podvozek eibach, výfuk Miltek, bloff forge Motorsport, kola Thomason atd Kompletní diagnostika VAG 12.12.3
-
- Aktivista
chipmann píše:Pája 19 píše:už se ti nějaký řemen urval?chipmann píše:myslim si ze kvalita bude asi jinde nez u klasickeho filtronu je to stejne jako z rozvodovym remenem origo vw contitech a pak jen contitech rozdil v par mm tloustky ale je to tam....
naleju ti silnější kafe s filtrem
starám se o jedno stilo 85 kW které filtr nemá, majiel nechce řešit, stilo má objetou zeměkouli, bez filtru bez kecu raději rozmězá 14O až 2OO tis, o a nic furt to jede jak drak
[quote="chipmann"][quote="Pája 19"]
chipmann napsal:
myslim si ze kvalita bude asi jinde nez u klasickeho filtronu je to stejne jako z rozvodovym remenem origo vw contitech a pak jen contitech rozdil v par mm tloustky ale je to tam....
už se ti nějaký řemen urval?
starám se o jedno stilo 85 kW které filtr nemá, majiel nechce řešit, stilo má objetou zeměkouli, bez filtru bez kecu raději rozmězá 14O až 2OO tis, o a nic furt to jede jak drak
Mrknutí
to si dělaš prdel,a to jako automechanik nechaš jezdit???
chipmann napsal:
myslim si ze kvalita bude asi jinde nez u klasickeho filtronu je to stejne jako z rozvodovym remenem origo vw contitech a pak jen contitech rozdil v par mm tloustky ale je to tam....
Mrknutí

[quote="chipmann"][quote="Pája 19"]
chipmann napsal:
Mrknutí
chipmann napsal:
Mrknutí

-
- Aktivista
dreizig5 píše:chipmann píše:Pája 19 píše:
moje to není tak co bych se do toho sral, borec ho urval něco to stálo a urval ho podruhé filtr je dole, před lp ramenem,
no a prej to tak mám nechat, chadeče ty vlajou na drátu už desetitiísce, spodní chladičová stěna chybí,
mi to je jedno někdo z toho nespí, no já mám pro rat auto styl pochopení
doktor to má horší kdyby se posral všichni mu umřou, naši pacienti si koupí další a skurit toho mouhou podle libosti a peněženky ,
lidí je jako sraček a slovo soucit najdeš ve slovníku mezi slovy syfilisem a sračkou
Naposledy upravil(a) slovacek.milos dne 08 pro 2014, 21:11, celkem upraveno 1 x.
-
- Aktivista