Má zkušenost s filtry Vika

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
dreizig5
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od dreizig5 »

miloš ja nikam nakupovat nechodím,mě dily vozí.

měl sem kámoša kterýho zaváželo kelly,já mu furt říkal at se na to vysere.po dlouhé době mě poslechl a pak čumel že má za odběry mnohem větší slevy a ruzne výhody a tak dále.a mimochodem kelly tě samo nutí montovat dily starline neboť ti davá mnohem větší slevu na díly značky starline.

já řikam furt,jestli opravuješ auta dílama značky starline a vika,tak je ani neopravuj
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

dreizig5 píše:miloš ja nikam nakupovat nechodím,mě dily vozí.

já řikam furt,jestli opravuješ auta dílama značky starline a vika,tak je ani neopravuj
furt nevím, třeba čtu filtr starlne 5O, champion 166 a man 125 to kilo zas není taková hrůza, kor když leješ edge,helix, navíc víš kolik těch filtrů spotřebuješ a nakoupíš si a akcích o tom to kel taky je, ceny lítají tak to musíš sledovat,

jinak napiš na sz kdo zaváží dvakrát denně levnějc dík miloš
dreizig5
Aktivista

Příspěvek od dreizig5 »

já řikam furt,jestli opravuješ auta dílama značky starline a vika,tak je ani neopravuj.to nebylo na tebe miloš to sem furt dokola řikal tomu kamošovi 8)

jinak nevím co je tam kolem tebe za prodejce ja sem od tebe celkem daleko,i když turba vozím tam co ty.
Domecek
Aktivista

Příspěvek od Domecek »

Ahoj, tak já v Kelly beru taky, myslím dost, minulej měsíc mě ale rozsekali když mi prodali kotouče od ATE na fabii a oni HNED po montáži házeli že v autě nešlo ject. Mezi kotoučem a nábojem by neprolezl ani cigaretový papírek jak to bylo čistý a po montáži dalších kotoučů byl klid. Mě nevadí starline, kdo chce hnůj tomu ho namontuju, ale vadí mi když si koupím top klasu a zjistím že je to padělek!!!
octavia.TDI
Přispěvovatel

Příspěvek od octavia.TDI »

zero1724 píše:Tak když prodává Škodovka jako originál filtron, tak co se tu dohadujete:-D (LOL)
Filtron ??
Muzu se zeptat na co ?
Kupuju pouze original filtry na veskerej koncern a jeste sem filtron nevidel
chipmann
Aktivista

Příspěvek od chipmann »

Psal jsem to tu taky.napr. OII 2.0tdi a je jedno jestli 125kw a nebo 103 original krabice a je v nem filtron
OII RS 2.0TFSI chip,podvozek eibach, výfuk Miltek, bloff forge Motorsport, kola Thomason atd Kompletní diagnostika VAG 12.12.3
Domecek
Aktivista

Příspěvek od Domecek »

i já ho viděl
chipmann
Aktivista

Příspěvek od chipmann »

Pája 19 píše:
chipmann píše:Ona uz i skodovka napr.vzduchovy filtr na 2.0tdi 125kw je tam filtron ....original v krabici
Jen jestli přímo na filtru bylo i logo VW-AUDI. Občas vídám přejímací techniky z autosalónu škodovky, jak jdou v teplákách s úsměvem z AutoKelly s nůší filtrů čínskejch výrobců...
Pak to přeházet do origo krabic nebude problém.
Ano je tam origo logo vw a pak malym pismeny Filtron zajimave ze na OI je to stale mann ale na OII uz filtron ale myslim si ze kvalita bude asi jinde nez u klasickeho filtronu je to stejne jako z rozvodovym remenem origo vw contitech a pak jen contitech rozdil v par mm tloustky ale je to tam....
OII RS 2.0TFSI chip,podvozek eibach, výfuk Miltek, bloff forge Motorsport, kola Thomason atd Kompletní diagnostika VAG 12.12.3
slovacek.milos
Aktivista

chipmann píše:
Pája 19 píše:
chipmann píše:myslim si ze kvalita bude asi jinde nez u klasickeho filtronu je to stejne jako z rozvodovym remenem origo vw contitech a pak jen contitech rozdil v par mm tloustky ale je to tam....
už se ti nějaký řemen urval?

naleju ti silnější kafe s filtrem

starám se o jedno stilo 85 kW které filtr nemá, majiel nechce řešit, stilo má objetou zeměkouli, bez filtru bez kecu raději rozmězá 14O až 2OO tis, o a nic furt to jede jak drak

;)
dreizig5
Aktivista

Příspěvek od dreizig5 »

[quote="chipmann"][quote="Pája 19"]
chipmann napsal:
myslim si ze kvalita bude asi jinde nez u klasickeho filtronu je to stejne jako z rozvodovym remenem origo vw contitech a pak jen contitech rozdil v par mm tloustky ale je to tam....

starám se o jedno stilo 85 kW které filtr nemá, majiel nechce řešit, stilo má objetou zeměkouli, bez filtru bez kecu raději rozmězá 14O až 2OO tis, o a nic furt to jede jak drak

Mrknutí

to si dělaš prdel,a to jako automechanik nechaš jezdit??? (LOL)
dreizig5
Aktivista

Příspěvek od dreizig5 »

[quote="chipmann"][quote="Pája 19"]
chipmann napsal:
myslim si ze kvalita bude asi jinde nez u klasickeho filtronu je to stejne jako z rozvodovym remenem origo vw contitech a pak jen contitech rozdil v par mm tloustky ale je to tam....

Mrknutí

slovacek.milos
Aktivista

dreizig5 píše:
chipmann píše:
Pája 19 píše:

moje to není tak co bych se do toho sral, borec ho urval něco to stálo a urval ho podruhé filtr je dole, před lp ramenem,
no a prej to tak mám nechat, chadeče ty vlajou na drátu už desetitiísce, spodní chladičová stěna chybí,

mi to je jedno někdo z toho nespí, no já mám pro rat auto styl pochopení

doktor to má horší kdyby se posral všichni mu umřou, naši pacienti si koupí další a skurit toho mouhou podle libosti a peněženky ,

lidí je jako sraček a slovo soucit najdeš ve slovníku mezi slovy syfilisem a sračkou ;)
Naposledy upravil(a) slovacek.milos dne 08 pro 2014, 21:11, celkem upraveno 1 x.
dreizig5
Aktivista

Příspěvek od dreizig5 »

já osobně bych mu řekl že jestli chce servisovat u mě tak takhle ho jezdit určitě nenecham. (hm)
lifty
Přispěvovatel

Příspěvek od lifty »

Tak půjde jinam, kde to nikdo řešit nebude a zaplatí jim a ty budeš bez peněz a zákazníka...
Fabia RS TDI - zatím obyčejnej žluťásek :)
slovacek.milos
Aktivista

dreizig5 píše:já osobně bych mu řekl že jestli chce servisovat u mě tak takhle ho jezdit určitě nenecham. (hm)
šk jo já ti to neberu počli mi kde berš na sz dík
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“