Má zkušenost s filtry Vika

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
slovacek.milos
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od slovacek.milos »

Golfisko píše:Bohuzel do vyroby jde jina kvalita nez si pak koupite nekde v kramu!
to jo oni na té lince mají přepínač kvalita výroba nekvalita do krámu ;)
chipmann
Aktivista

Příspěvek od chipmann »

slovacek.milos píše:
Golfisko píše:Bohuzel do vyroby jde jina kvalita nez si pak koupite nekde v kramu!
To rozhodne ne ale jsou urcite tolerance ve vyrobe napr.po najezdu a to rizhodne neni kvalita kterou vyžaduje vyrobce ale zaroven to neni zmetek takze to jde do aftemarketu bezba vec ....
OII RS 2.0TFSI chip,podvozek eibach, výfuk Miltek, bloff forge Motorsport, kola Thomason atd Kompletní diagnostika VAG 12.12.3
chipmann
Aktivista

Příspěvek od chipmann »

slovacek.milos píše:
chipmann píše:
slovacek.milos píše:
;)

No Milosi budes se divit ale ano byl to 2.0tdi 16v BKD

číslo reklamace a u koho jsi reklamoval?
Cc autodily
OII RS 2.0TFSI chip,podvozek eibach, výfuk Miltek, bloff forge Motorsport, kola Thomason atd Kompletní diagnostika VAG 12.12.3
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

chipmann píše:
slovacek.milos píše:
To rozhodne ne ale jsou urcite tolerance ve vyrobe napr.po najezdu a to rizhodne neni kvalita kterou vyžaduje vyrobce ale zaroven to neni zmetek takze to jde do aftemarketu bezba vec ....
nevim jak u filtru, ale byva to tak ( bohužel )
např. ATE v druhovyrobě ma od ATE OEM hodně daleko...poznal jsem to třeba na E60 - origo brzdy, starší borec, klidné jízdy, destičky přes 100tis.km, nový desky ATE druhovýroba, stejne řidič i podmínky, výdrž 40tis.km
Golfisko
Aktivista

Příspěvek od Golfisko »

chipmann píše:
slovacek.milos píše:
Prepinac nemaj, ale spis to funguje jak uz tu zaznelo od Chipmanna
G3 Variant 1,9 TDiObrázek ... only S764
slovacek.milos
Aktivista

[quote="roman1648"][quote="chipmann"][quote="slovacek.milos"][quote="Golfisko"]
např. ATE v druhovyrobě ma od ATE OEM hodně daleko...poznal jsem to třeba na E60

jenže jak poznáš druhovýrobu když ti někdo do skladů pustí lisovaný bambus, nebo z tebe furt dělají blbce kvůli ložiskám a kotoučům a třepou desky které místo brzdění jen přehřívají kotouče, nebo dáš obložení co vypadá jak klingerit, a píšou tam bosch :roll:
Tomas.cz
Aktivista

Příspěvek od Tomas.cz »

No vidíš, dal jsem pakny Bosch na Fabku 1, vůle na samostavech seřízené, vůle na lanovodech seřízené, že ručka bere z ostra dole, ale stejně je nástup brzdného účinku 00hovno, po všech kontrolách jsem už toho názoru, že to je obložením...
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

Bosche nebrat, stejně jako Valeo
serou se do všeho, všechno by chtěli dělat a hovno..
slovacek.milos
Aktivista

roman1648 píše:Bosche nebrat, stejně jako Valeo
serou se do všeho, všechno by chtěli dělat a hovno..
třeba včera fábka a chtěl jsem dat icer kel desky

bohužel jen druhý den, volal jsem kámošovi a že boše jo že se polepšili dával a ok nebo at dám target ty taky nebyly, nakonec jem zadaj jiný motor a byly icer brzdí netřepou

dneska dávám třeba vika prasátka, úplně v pohodě nikdy nebyl problém, v kel se vlastně ani nedovíš že viku kupuješ popis produktu nefachčí,
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

nevím no, já to nemontuju, bereme hodně z APM kde mají třeba brzdovej sortiment NK,Zimmermann, zatím nikdy nebyl problém, ani s deskama,kotoučema, lankama a ceny dobrý
jako mají i levný věci, ale to raději neberu..
třeba ty desky na fábku 550 NK, 600 Zimmermany což myslím že ujde, nevím za kolik kupuješ Icer v kelly
slovacek.milos
Aktivista

roman1648 píše:600 Zimmermany což myslím že ujde, nevím za kolik kupuješ Icer v kelly

6OO zatím nezklamaly, ty cimrmany jsem dal asi dvakrát na koktu od jednoho překupníka a OK ale kokty se prodaly tak neím,

z kel jsem postupně zkusil všechny no všechny třepali u koncerrnu s volanem, jen remsa a icer, ale remsa tu nikdo neprodává, na nového boxera jsem nedávnou dal starline kotouče desky dozadu desky a OK, a jak píšou furt o vůlích tak na jedno dukato jsem dal starline v ložisku vůle že si přesně dopředu ani nevěděl kudy přesně pojedeš a OK
slovacek.milos
Aktivista

Tomas.cz píše:No vidíš, dal jsem pakny Bosch na Fabku 1, vůle na samostavech seřízené, vůle na lanovodech seřízené, že ručka bere z ostra dole, ale stejně je nástup brzdného účinku 00hovno, po všech kontrolách jsem už toho názoru, že to je obložením...
minulý týden mazda 3 vyletěla z stk rozdíl víc jak 3O procent zadní levé, ko ruční i provozní,

našli jsme tam pakny ATE poměrně čerstvě dělané, laborováním se samostavem, bubnama, jsme zjistili že je to paknama

nebyl čas na nějaké větší hrdinství, tlačil čas ve stejný den máš opáčko
za korunu, tak jsem teflonovým sprejem postříkal pravé pakny a STK OK ;)
dhfool
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dhfool »

slovacek.milos píše:
Tomas.cz píše:No vidíš, dal jsem pakny Bosch na Fabku 1, vůle na samostavech seřízené, vůle na lanovodech seřízené, že ručka bere z ostra dole, ale stejně je nástup brzdného účinku 00hovno, po všech kontrolách jsem už toho názoru, že to je obložením...
minulý týden mazda 3 vyletěla z stk rozdíl víc jak 3O procent zadní levé, ko ruční i provozní,

našli jsme tam pakny ATE poměrně čerstvě dělané, laborováním se samostavem, bubnama, jsme zjistili že je to paknama

nebyl čas na nějaké větší hrdinství, tlačil čas ve stejný den máš opáčko
za korunu, tak jsem teflonovým sprejem postříkal pravé pakny a STK OK ;)
To je luxusní řešení! (rofl)
Škoda Fabia SDI - Žihadlo Edition
Škoda Superb II 1.8 TSI DSG-7
SuperVAG Comfort VW/PSA 2017
BMW DIS/GT1 v57 /ISTA D
slovacek.milos
Aktivista

dhfool píše:
slovacek.milos píše:
To je luxusní řešení! (rofl)
tak ono to pořešíš třeba přehozením jedné pakny ale když ti za 45 minut zavírají na stk tak sáneš po luxusu ;)
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

Nebyl čas ptat se kdo je kdo....😆😆
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“