to jo oni na té lince mají přepínač kvalita výroba nekvalita do krámuGolfisko píše:Bohuzel do vyroby jde jina kvalita nez si pak koupite nekde v kramu!

Moderátoři: šulda, Moderátoři
To rozhodne ne ale jsou urcite tolerance ve vyrobe napr.po najezdu a to rizhodne neni kvalita kterou vyžaduje vyrobce ale zaroven to neni zmetek takze to jde do aftemarketu bezba vec ....slovacek.milos píše:to jo oni na té lince mají přepínač kvalita výroba nekvalita do krámuGolfisko píše:Bohuzel do vyroby jde jina kvalita nez si pak koupite nekde v kramu!
nevim jak u filtru, ale byva to tak ( bohužel )chipmann píše:To rozhodne ne ale jsou urcite tolerance ve vyrobe napr.po najezdu a to rizhodne neni kvalita kterou vyžaduje vyrobce ale zaroven to neni zmetek takze to jde do aftemarketu bezba vec ....slovacek.milos píše:to jo oni na té lince mají přepínač kvalita výroba nekvalita do krámuGolfisko píše:Bohuzel do vyroby jde jina kvalita nez si pak koupite nekde v kramu!
Prepinac nemaj, ale spis to funguje jak uz tu zaznelo od Chipmannachipmann píše:To rozhodne ne ale jsou urcite tolerance ve vyrobe napr.po najezdu a to rizhodne neni kvalita kterou vyžaduje vyrobce ale zaroven to neni zmetek takze to jde do aftemarketu bezba vec ....slovacek.milos píše:to jo oni na té lince mají přepínač kvalita výroba nekvalita do krámuGolfisko píše:Bohuzel do vyroby jde jina kvalita nez si pak koupite nekde v kramu!
třeba včera fábka a chtěl jsem dat icer kel deskyroman1648 píše:Bosche nebrat, stejně jako Valeo
serou se do všeho, všechno by chtěli dělat a hovno..
roman1648 píše:600 Zimmermany což myslím že ujde, nevím za kolik kupuješ Icer v kelly
minulý týden mazda 3 vyletěla z stk rozdíl víc jak 3O procent zadní levé, ko ruční i provozní,Tomas.cz píše:No vidíš, dal jsem pakny Bosch na Fabku 1, vůle na samostavech seřízené, vůle na lanovodech seřízené, že ručka bere z ostra dole, ale stejně je nástup brzdného účinku 00hovno, po všech kontrolách jsem už toho názoru, že to je obložením...
To je luxusní řešení!slovacek.milos píše:minulý týden mazda 3 vyletěla z stk rozdíl víc jak 3O procent zadní levé, ko ruční i provozní,Tomas.cz píše:No vidíš, dal jsem pakny Bosch na Fabku 1, vůle na samostavech seřízené, vůle na lanovodech seřízené, že ručka bere z ostra dole, ale stejně je nástup brzdného účinku 00hovno, po všech kontrolách jsem už toho názoru, že to je obložením...
našli jsme tam pakny ATE poměrně čerstvě dělané, laborováním se samostavem, bubnama, jsme zjistili že je to paknama
nebyl čas na nějaké větší hrdinství, tlačil čas ve stejný den máš opáčko
za korunu, tak jsem teflonovým sprejem postříkal pravé pakny a STK OK