NISSAN primera 97 2.0TD
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Matesi ja mam tu japonskou nafticku porad na normalni jezdeni bych ten benzin taky neutahl je to takovej opilec toho tekavyho paliva jezdi dobre a hlavne ten zvuk 6 valce ale kdyz nekam potrebuju cestovat daleko a do prace beru starou dobrou Mazdu zere o 10 litru min 

BMW E53 M57D30 facelift, BMW E30 2,5 mTDS. Dacia Duster II 1.5 dci
-
- Sběrač informací
- Kontaktovat uživatele:
no já to nemyslel zle. člověče já ma to auto asi samo opravovací. jedu takhle jednou do práce na si,nici vyïmečně sníh a sračky a najednou cejtim jak to začíná táhnout do prava. když jsem dojížděl na podnik tak už pískání z kola a když jsem přbrzdil tak to přestalo. tak si říkám že zůstal vyset brzdič. v duchu jsem přemítal kdy jsem dával nový desky a nemohl jsem si vůbec vzpomenout. no nic ojezdil jsem co jsem měl se stralisem a říkám si pomalu to dotáhnu před panelák bude víkend tak to rozchodim , koupim destičky a tak. když jsem přijel tak kolo bylo jenom o trochu teplejší než to druhý tak si říkám jedem ke tchyni tam mam pěknej hever na kolečkách udělam to tam. v pohodě jsme dojeli sundal jsem kolo napral jsem šroubovák mezi kotouč a desky a hle všechno se hejbe tak jak se má. ale něco tam muselo vletět protože kotouč je jak gramodeska. no tak to necham ztočit a bude klid. už aby ten sníh a zima šli do prdele , potřebuju to celý prohlídnout , protože ta pani co sní bydlim chce jet zase do chorvatska tak aby byl klid