NISSAN primera 97 2.0TD

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Machča
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od Machča »

Matesi ja mam tu japonskou nafticku porad na normalni jezdeni bych ten benzin taky neutahl je to takovej opilec toho tekavyho paliva jezdi dobre a hlavne ten zvuk 6 valce ale kdyz nekam potrebuju cestovat daleko a do prace beru starou dobrou Mazdu zere o 10 litru min (LOL)
BMW E53 M57D30 facelift, BMW E30 2,5 mTDS. Dacia Duster II 1.5 dci
mates71
Sběrač informací
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mates71 »

no já to nemyslel zle. člověče já ma to auto asi samo opravovací. jedu takhle jednou do práce na si,nici vyïmečně sníh a sračky a najednou cejtim jak to začíná táhnout do prava. když jsem dojížděl na podnik tak už pískání z kola a když jsem přbrzdil tak to přestalo. tak si říkám že zůstal vyset brzdič. v duchu jsem přemítal kdy jsem dával nový desky a nemohl jsem si vůbec vzpomenout. no nic ojezdil jsem co jsem měl se stralisem a říkám si pomalu to dotáhnu před panelák bude víkend tak to rozchodim , koupim destičky a tak. když jsem přijel tak kolo bylo jenom o trochu teplejší než to druhý tak si říkám jedem ke tchyni tam mam pěknej hever na kolečkách udělam to tam. v pohodě jsme dojeli sundal jsem kolo napral jsem šroubovák mezi kotouč a desky a hle všechno se hejbe tak jak se má. ale něco tam muselo vletět protože kotouč je jak gramodeska. no tak to necham ztočit a bude klid. už aby ten sníh a zima šli do prdele , potřebuju to celý prohlídnout , protože ta pani co sní bydlim chce jet zase do chorvatska tak aby byl klid
Machča
Přispěvovatel

Příspěvek od Machča »

Ja vim zes to nemyslel zle BMW je pekny ale drahy svezeni a Mazda proste na dlouhy cesty i kdyz je o neco hlucnejsi s tim samoopravovanim mi to taky obcas tak prijde ale vzdycky se neco najde co je potreba postelovat
BMW E53 M57D30 facelift, BMW E30 2,5 mTDS. Dacia Duster II 1.5 dci
mates71
Sběrač informací
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mates71 »

vim že jsem tu přes rok nebyl ale hupnul jsem do dvojkovýho focuse
Odpovědět

Zpět na „Nissan/Infiniti“