Moderátoři: šulda, Moderátoři
Já jsem na tohle taky dost háklivý a třídil jsem už, když na odboru ekologie ještě nevěděli co to je..HNLW453 píše:Takových zdechlin které jedou ani neví proč najdeš plno, ale docela mě sere že takový auto má "spotřebu" oleje po 7000km !!! za toto bych sebraů renaultu licenci! Nejde mi o ekonomiku ale o ekologii! Kurva kolik přírody by se zahcránilo kdyby renault vyráběl auta na proběh 10000km nebo i 15000 tak jak VW!!!!
lenže plasty sa nemusia páliť aby boli škodlivé, neustále sa z nich uvoľňujú určité látky -kôli čomu páchne? kôli čomu sa stává časom krechkým?HNLW453 píše:ty plasty o kterých mluvíš jsou recyklovatelné. Takže nová škoda Fabia 3 jde z 90% recyklovat. Ty říkáš hutě na železo a hliník, ale i plasty mají své hutě kde se znovu dají roztavit a vyrobit z nich petflašky, nebo silonové vlákna, netkané textílie apod... které si znovu koupíš. Takže tady nekafrej o sračkách z českých maloservisů, kde lojza neví co se sedačkama tak s nimi v noci tajně přikládá do kamen aby ušetřil za plyn. Když se pak ráno díváš a vidíš jak se vesnice topí ve žlutohnědém smogu že se ani nadechnout nemůžeš...můžu jen jediné:
Ano my lidé jsme strašný hovada a stvořitel by nás měl vyhubit jako slepou cestu vývoje dřív než tuhle planetu zničíme.
Mě tohle neříkej, ale já nejsem tenhle případ. Mě stačí, že oteckové, když uklízí, tak i když má 5o metrů k nádobám na třídění odpadu tak s tím zatopí..Ale kamkoliv přijedeš na vrakáč, kam se podíváš, samé PVC. Povídačky naší kačky o továrnách na tuto "komoditu" , to jsou kecy EU, praxe je ale jiná...Železo je železo, když ho vyhodíš na pole, tak se tam rozpadne..Zeptej se kámošů, co dělají nové skvosty, co udělají, když mají plný dvůr PVC sraček...do sběru nemohou, tak co udělají? Jedou to továrny , která přetvoří tohle svinstvo na zelený záhonek? Tůdle, je toho plné moře, ostrovy umělohmotných sraček, které novodobí hoši považují za správné a nevadí jim, že při nákupu v supermarketu mají 2-3 mikroteny v košíku, které vyhodí...Hlavně , že se to točí...HNLW453 píše:ty plasty o kterých mluvíš jsou recyklovatelné. Takže nová škoda Fabia 3 jde z 90% recyklovat. Ty říkáš hutě na železo a hliník, ale i plasty mají své hutě kde se znovu dají roztavit a vyrobit z nich petflašky, nebo silonové vlákna, netkané textílie apod... které si znovu koupíš. Takže tady nekafrej o sračkách z českých maloservisů, kde lojza neví co se sedačkama tak s nimi v noci tajně přikládá do kamen aby ušetřil za plyn. Když se pak ráno díváš a vidíš jak se vesnice topí ve žlutohnědém smogu že se ani nadechnout nemůžeš...můžu jen jediné:
Ano my lidé jsme strašný hovada a stvořitel by nás měl vyhubit jako slepou cestu vývoje dřív než tuhle planetu zničíme.