fiat scudo 2,O 69 kW JTD
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Aktivista
-
- Aktivista
-
- Aktivista
nic ztáhl jsem to borcovi co dělá jen elektiku ten to spojízdní, všechno ví blbostma se zatěžovat nemusí, imo to má ve čtečí cívce je dokonce nějký tišták, klííče jsme rozebrali a transporder jsme nenašli,
mi se ty záhady ted namnožili, + nic nejde normálně hanba plut
jinak dík pak napíšu co to byla za tajenka
mi se ty záhady ted namnožili, + nic nejde normálně hanba plut

jinak dík pak napíšu co to byla za tajenka
-
- Aktivista
-
- Aktivista
i diagnostika je ti kolikrát prd platná když nejsou zkušenosti,prdlavka píše:potřeba diagnostika na takový blbosti a nemusíš se trápit hlavně že je to už pryč.-)
tuším trafik nešel nastartovat zničeno nic, 14 dnů na prášky diag nic, tento borec za tři dny objevil že počet přizpůsobených klíčů O, přizpůsoil klíkč a OK
-
- Aktivista
nebo taková blbost AEE vstřik 1 zkat můžeš ho desetkráv vyměni škontrolovat co chceš a až vyčistíš klapku závada se neobjeví, s egrama to znáš mají závadu a je to bordelem pod klapkou a tak no,prdlavka píše:já vím taky to někdy i diag. nedávám,
do toho dojděš
skunda má pokračování imo se vymazalo OFF start povolen a naskočila závada synchronizace vačky, a prej to stříká podle vačky, pod kolem vačky je nějaké ozubené npravidelné kolo a to se protáčí jaký to má vliv na čidlo které směřuje do vačky se zjistí
na aretaci vačky na osméé hodině jsme si dali záležet i na naprnutí rozvodů, aretaci setrváku jsme hledali drátem přes svíčku je to pežot motor aretuje se šestkou klikihákem pod starterem
-
- Aktivista
nevím mi to připadá jak pežot i podle té aretaci klikihák šestka vpředu pod starterem, vačka na osmé hodině kolo bylo povoleno pak kladka a kolo utaženo přesně podle manuálu, přípravky šli lehce nasadit, dělali jsme to dva nezávisleprdlavka píše:ted me na napadlo není to nastavený blbě a rozvodech na klice na klinku ?to rozvodový kolečko nasadíš a ma vuli musíš vědět jak to nastavit jinak to píše kokotiny na synchronizaci pokud je to jak Peugeot 2.0hdi
znáš to někdy i dva blbou a udělají stejnou kravinu, a předemnou se stím hráli dva dny
- Tomas-Oaza
- Přispěvovatel