problém s teplotou AJM
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Přispěvovatel
problém s teplotou AJM
Ahoj u mého auta (audi A4 r.v. 11/2000 kood motoru AJM) mi auto nedrží pořád stejnou teplotu (90) a obcas spadne dolu čim to může bejt ??termostat??díky
Das Brikett 

-
- Přispěvovatel
-
- Přispěvovatel
- Bugs.Bunny
- Aktivista
-
- Přispěvovatel
-
- Přispěvovatel
Len tak z logiky , aby Ti spadla teplota z 90 na 70 je treba čas, ak to spraví razom tak ten termostat je asi skutočne blbosť.
Možno len keď to menili tak zistili zlé kontakty na čidle a povedali Ti že vymenili termostat?
Mne čidlo raz išlo , potom zase nie, potom počas jazdy hupslo dole tiež na 70 ale boli to skoky!! nie plynulo - pomaly.
Možno len keď to menili tak zistili zlé kontakty na čidle a povedali Ti že vymenili termostat?
Mne čidlo raz išlo , potom zase nie, potom počas jazdy hupslo dole tiež na 70 ale boli to skoky!! nie plynulo - pomaly.
G IV,variant,66 kW,ALH + niečo naviac od BH motor
-
- Přispěvovatel
já se omlouvám jestli sem to popsa špatně ale ta teplota postupně klesla na 70 ne že by během vteřiny tam bylo z 90stupnů 70.Kdyby bylo špatný to čidlo tak to vypíše chybu do jednotky ne??a tam nic nebylo.Jo a termostat sem si kupoval sám a ten starej sem dostal zpátky tak myslim že ho asi vyměnil 

Das Brikett 

no niekedy je cidlo zle a VAG nic nehlasi. zase az tak chytri neniKresi_baba píše:já se omlouvám jestli sem to popsa špatně ale ta teplota postupně klesla na 70 ne že by během vteřiny tam bylo z 90stupnů 70.Kdyby bylo špatný to čidlo tak to vypíše chybu do jednotky ne??a tam nic nebylo.Jo a termostat sem si kupoval sám a ten starej sem dostal zpátky tak myslim že ho asi vyměnil