Vstřiky

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Franky_dnb
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Vstřiky

Příspěvek od Franky_dnb »

Ahoj, mám Ibizu 6L TDi PD 96kw BLT, vstřiky tam jsou BA se špičkama AL, byl jsem za Funem a ten mi řekl že jsou KO, na druhou stranu mám protokol ze stolice že jsou v pořádku, seřízený. Co by to mohlo dále být jen tak teoreticky? Je vyšší spotřeba, horší starty, menší odbržděný výkon na serii softu než je v papírech. Teď přes zimu stojí a než ty vstřiky koupím tak chci vědět 100% že to je tím. Díky moc a P.S.: nezpochybňuju Funa nebo tak, jen mě to zajímá.
Mazlíci: now: Volkswagen Golf IV Variant 1.9 TDi PD 85kw AJM, 4Motion.... Old: Seat Ibiza 1.9 TDi 81kw@100kw, AFN and VW Golf 3 1.9 TDi 66kw 1Z....
puskas
Přispěvovatel

Re: Vstřiky

Příspěvek od puskas »

Franky_dnb píše:Ahoj, mám Ibizu 6L TDi PD 96kw BLT, vstřiky tam jsou BA se špičkama AL, byl jsem za Funem a ten mi řekl že jsou KO, na druhou stranu mám protokol ze stolice že jsou v pořádku, seřízený. Co by to mohlo dále být jen tak teoreticky? Je vyšší spotřeba, horší starty, menší odbržděný výkon na serii softu než je v papírech. Teď přes zimu stojí a než ty vstřiky koupím tak chci vědět 100% že to je tím. Díky moc a P.S.: nezpochybňuju Funa nebo tak, jen mě to zajímá.
otestovať motor a napíš hodnoty vstrekovačov
Franky_dnb
Přispěvovatel

Jaky kanal na vagu? Dekuju
Mazlíci: now: Volkswagen Golf IV Variant 1.9 TDi PD 85kw AJM, 4Motion.... Old: Seat Ibiza 1.9 TDi 81kw@100kw, AFN and VW Golf 3 1.9 TDi 66kw 1Z....
cin
Aktivista

Příspěvek od cin »

Tak tady bych rozhodne veril Funovi, uz jen ty priznaky co pises vicemene ukazujou na spatny vstriky a docela dost spatny. TDI Fun ma na to odpovidajici a profi zarizeni , kterym to na brzde a diagnostice zretelne rozpozna, a navic (nechci te nijak urazet) ma podstatne vic zkusenosti , takze vi co rika.Jen ja vim nejmin o 3 autech co takhle poslal z brzdy pryc, protoze mely spatny vstriky( neco jako tvuj pripad - vyssi spotreba a vykon ani ne serie) a vzdy mel pravdu. Takze asi byt tebou, papir z nejakyho servisu bych asi odlozil, spojil se s TDI Funem a problem bych s nim resil, on ti jiste poradi , zda koupit jiny cely vstrikovace, nebo koupit jen spicky, a asi ti i doporuci pripadnou vymenu spicek sverit jemu, protoze na to ma profi zarizeni a Know How . Jemu muzes verit, PD vstrikovac posklada i o pulnoci se zavazanyma ocima. Nevim kolik toho vis o PD vstrikovacich, ale domaci vymena spicek nekde ve sveraku = pohrbit cely vstrikovac :rip:
Jinak na VAGu to je kanal 13, ale nevim jestli ti to k necemu bude, hodnoty uvidis, ale nic s nimi neporidis (wallbash) (wallbash) (wallbash) :(
O1 ASZ - 200 ps 436 Nm SW TDI Fun HW Marena TDI
Jawa 250 - 353 Normandie
Zetor 25A
Franky_dnb
Přispěvovatel

Protokol mi daval byvaly majitel auta, o Funovi nepochybuju, jen me to zmatlo, Fun poradil vymenu celych vstrikovacu, takze nebudu spekulovat a necham vymenit, Diky moc panove
Fulltank
Aktivista

Příspěvek od Fulltank »

cine ve sveraku to jde taky :D
O2 BLS - dpf off, egr pipe KIT by Cin, turbo STG190, PP1043, organika
cin
Aktivista

Příspěvek od cin »

A to je tvoje auto, nebo to nekomu servisujes ? Ono jiny vstriky AL budou stat tak kolem 6000,- na to se tak nejak priprav. KUpuj jen od lidi ktery znas, nbo mas na ne dobry reference. Tady na foru urcite nejaky najdes. Jeste , nejsem si teda jisty, ale myslim ze pri vymene BA na AL asi bude potreba uprava SW, ale to urcite zkonzultuj s TDI Funem, ten ti to rekne presne
Jawa 250 - 353 Normandie
Zetor 25A
cin
Aktivista

Příspěvek od cin »

Fulltank píše:cine ve sveraku to jde taky :D
No ale asi moc koser to nebude ;) (LOL)
Jawa 250 - 353 Normandie
Zetor 25A