Ahoj mám problém jedná se o Audi A4 , tdi (66kw,AHU).Když je motor ohřátý a nastartuju tak vyletí otáčky do 2tis a hned zase padnou do normálu a pak to jede v nouzáku.Diagnostika píše (mechanickou závadu odpojovacího ventilu N109) ventil už 2x vyměněn a beze změny, neudělá to jen když odpojím teplotní čidlo chl. kapaliny (taky měněno).Předem díky za rady.
A to si sa v tom cerpadle vrtal kedy? Pri teplom alebo studenom motore? Pretose davka sa zoradzuje zasadne pri motore zohriatom na prevadzkovu teplotu na 4mg . A so startovacou davkou si nerobil nic?
To je zajímavé mě to takhle vyletělo když jsem odpojil čidlo teploty při částečně zahřátém motoru a ono si to ještě k tomu nažhavilo....
Zkus se ještě zaměřit na čidlo teploty...
VW GOLF IV 66KW ALH
VW GOLF IV 81KW ASV
VW GOLF IV 74KW AKL
marty81 píše:Ahoj mám problém jedná se o Audi A4 , tdi (66kw,AHU).Když je motor ohřátý a nastartuju tak vyletí otáčky do 2tis a hned zase padnou do normálu a pak to jede v nouzáku.Diagnostika píše (mechanickou závadu odpojovacího ventilu N109) ventil už 2x vyměněn a beze změny, neudělá to jen když odpojím teplotní čidlo chl. kapaliny (taky měněno).Předem díky za rady.
me toto na aute robilo teplotne čidlo motoru nekedy zablblo
Honda CR-V, Peugeot Partner,VW Caddy, Škoda 1000MB DELUXE