Takže ho máš někde napevno na zdi, jo?
/EDIT: Abych upřesnil o co mi jde - Přestěhoval jsem se na chalupu a budova ve které bydlím nebyla nikdy pořádně myšlená na stálé bydlení, takže vychytávám mouchy. V současnosti je termostat umístěn v obýváku. Je to taky Auraton, klasiky spojený s kotlem pomocí kabelu.
Důvod, který mě přiměl přemýšlet o bezdrátu je ten, že v obýváku mám krbovky, kterými topím když jsem doma. Plyn je pro mě v spíše taková pojistka, který mi udržuje rozumnou teplotu když jsem v práci, pryč nebo v noci.
Bohužel problém je v tom, že celé přízemí je vytopené od krbovek a a termostat tak nespíná. Musel bych mít nastavené nějakej nesmyslné teploty, třeba 26° by spínal a vytápěl mi patro a to nedělá moc dobrotu.
Nemám problém přemístit termostat o patro výš. V podstatě mi jenom stačí vytáhnout kabel, který vede za dřevěným obložením a je to. Problém vidím v tom, že zase naopak na jaře bude lepší mít termostat dole v obýváku. Přitápět se bude převážně v přízemí, kde se přes den funguje a trochu chladněji na spánek v patře ničemu nevadí.
Potřebuji tedy termostat, který je mobilní. V zimě v mrazech ho dám do patra, na jaře do přízemí. Vím, že takový existují. Většinou je nějaký přijímač na zdi a termostat je volně přenosný, nebo má možnost se přicvaknout k přijímači.
Zajímaly by mě něčí zkušenosti s tímto systémem. Příjemné plus by bylo možnost nastavit si programy a teploty pohodlně z počítače, protože z toho neustálého mačkání sluníček a měsíčků mi už hrabe

Octavia 1.9 TDI Ambiente 81 kW ASV, r.v. 2002
V minulosti:
Favorit 136L, r.v. 1989, LPG
Felicia 1.3 LXi, r.v. 1997, LPG
Fabia Sedan 1.4 MPi Classic, r.v. 2001, LPG