Děkuji za Vaše názory. Naftě zdar

Moderátoři: šulda, Moderátoři
a proč si je zase vyndal?milda100 píše:Já je tenkrát zkusmo dal na v tu dobu sériového golfa a nemůžu si na nic stěžovat. Prášej pěkně a výkon se zvedl taky hezky a to já měl jen Sprint520 a né 764. Já už je dávno nemám,ale jezdí do teď zcela v pohodě, maj asi 25000km za sebou. Koupil jsem je přímo z Polska, jak píšeš. Zde graf jen po tryskách Firds520.
na kolik vyjdou ty seveny?Pipa95 píše:Už sem je chtěl objednávat, ale nakonec sem to neriskl z důvodu, že jezdím často do zahraničí a kdybych tam zůstal vyset někde, tak by to bylo dost nepříjemné. Takže nakonec si připlatím raději za seveny no.
Ale za 1600 je to velmi zajímavá varianta bych řekl...
4200 kč, celkem dobrá cena nodr.dzusik píše:na kolik vyjdou ty seveny?Pipa95 píše:Už sem je chtěl objednávat, ale nakonec sem to neriskl z důvodu, že jezdím často do zahraničí a kdybych tam zůstal vyset někde, tak by to bylo dost nepříjemné. Takže nakonec si připlatím raději za seveny no.
Ale za 1600 je to velmi zajímavá varianta bych řekl...
Ano všetko v pohode.. Mam na nich najazdene ale cez 15tis km.dr.dzusik píše:a vše v pohoděš? kolik na nich máš najeto? upravoval jsi nějak dávku paliva?19olo88 píše:Frids som daval ja do 66kW Octavie (AGR) a veru zmenu bolo citit riadne.
hmm. asi je koupím, ale chci sehnat komplet vstřiky, které osadím touto tryskou a měnit to jen kus za kus.19olo88 píše:Ano všetko v pohode.. Mam na nich najazdene ale cez 15tis km.dr.dzusik píše:a vše v pohoděš? kolik na nich máš najeto? upravoval jsi nějak dávku paliva?19olo88 píše:Frids som daval ja do 66kW Octavie (AGR) a veru zmenu bolo citit riadne.
A mam S764 od Fridsu.