moja funguje dobre,asi si nepochopil ako som to myslel,skusal som to len kvoli porovnaniuPája 19 píše:No diskutuje se o Romkovi noze a ta funguje asi líp než tvoje.eazy20 píše:skusal som zrychlenie do kopca s vypnutym a zapnutym ASR a so zapnutym ASR to bolo citelne rychlejsie,pedal bol stale na podlahe,cize to nebolo nohou
ASR ano či není potřeba
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Golf mk2 1,8T 20V 210kw
Seat Leon Top Sport TDI edicia Supercopa v original stave
						Seat Leon Top Sport TDI edicia Supercopa v original stave
- 
				slovacek.milos
- Aktivista
já osobně taky ne, ted to mám a zjistím aspon že je pode mnou něco v nepořádkuBiimbo píše:za mě ABS,EDS a ESP. ASR je dobrý pro slepici ale já bych ho nepotřeboval
 mám pneuservis a letní gumy
 mám pneuservis a letní gumy   minulý rok jsem to nestihl a předminul jsem dával zimní v březnu že jsem musel to fakt sypylo že se aj silničári divili velice jak jim snih zasypal silnice
 minulý rok jsem to nestihl a předminul jsem dával zimní v březnu že jsem musel to fakt sypylo že se aj silničári divili velice jak jim snih zasypal silnice  
Že by konečně bylo TDi v něčem lepší než benzín ?misoVW píše:Čo som skúšal, u benzínov ASR dokáže zhasnúť motor, u tdi to je v pohode.

Tomu se mi nechce ani věřit, ale pravda je že já s ASR nemám nejmenší problém, kromě hrabání v létě na křižovatkách na suchým asfaltu, to potom vypadá, že jsem právě opustil autoškolu.

T-ROC 2.0 TSI 4Motion 
Golf IV 1.9 TDi ASZ
				slovacek.milos
- Aktivista
[quote="favo"]Já osobně si myslím, že největší vliv na to má kvalita zimních pneu.
to si nemysli jel jsem dnes dvakrát za barák a blata ledu tolik že jsem se málem nevyhrabal, scudo a koktávka,
po třetí jsem to vzal felda pneu vraník cros gumy ale procházka růžovým sadem,
 procházka růžovým sadem, 
za komunistů OR 32 to jelo furt nic nebylo potřeba jak si tomu vytl tak se vyčistila a prohrabala na tvrdý podklad, neuměla jen oblevu ale jízdu po másle neumí skoro nic

to si nemysli jel jsem dnes dvakrát za barák a blata ledu tolik že jsem se málem nevyhrabal, scudo a koktávka,
po třetí jsem to vzal felda pneu vraník cros gumy ale
 procházka růžovým sadem,
 procházka růžovým sadem, za komunistů OR 32 to jelo furt nic nebylo potřeba jak si tomu vytl tak se vyčistila a prohrabala na tvrdý podklad, neuměla jen oblevu ale jízdu po másle neumí skoro nic

Takže na pneu záleží.slovacek.milos píše: po třetí jsem to vzal felda pneu vraník cros gumy aleprocházka růžovým sadem,
za komunistů OR 32 to jelo furt nic nebylo potřeba jak si tomu vytl tak se vyčistila a prohrabala na tvrdý podklad, neuměla jen oblevu ale jízdu po másle neumí skoro nic
T-ROC 2.0 TSI 4Motion 
Golf IV 1.9 TDi ASZ
				slovacek.milos
- Aktivista
- 
				slovacek.milos
- Aktivista
zajímavé před pár lety když jsem slyšel pneu vraník stavali mi vlasy na hlavě nikdy ani slyšeteazy20 píše:kto jazdi vo vacsom snehu tak si skuste pneu vranik HPL4,je to sice protektor ale neviem ci ta pneu ma konkrurenciu na snehu
včera auto jedna koule blata a ledu, ale ty krosky vraník průjezdnost neskutečná
 ASR nepotřeba
 ASR nepotřeba stejnou cestu jem jel včera scudo zimáky ale nevím značku a na koktávce polaris, nic moc vypadalo to i bledě
práveže ne schválne sem dal plyn na podlahu a bylo cítit jak ubýra ASR plyn a blikala kontrolka prokluzu.L píše:Romek: to nebylo tím ASR, spíš máš dobrý auto, pneu a nohu
Švagr mal octáviu I podvozkovo rovnaké auta jak moja GIVa dokonca máme aj rovnaké gumy continentale TS850 a švagr zostal v pulke kopca a ja sem vyjel. Nechcem sa zastávat tohto systemu len uvadzam moju skusenosť
Honda CR-V, Peugeot Partner,VW Caddy, Škoda 1000MB DELUXE