co říkáte na hodnoty?? Vloženy nové
Moderátoři: šulda, Moderátoři
hele mám auto ztaké z německa po prvním majiteli. Má najeto 270tis. Vstřiky chci měnit a dát rovnou trysky 764. Tak snad to nebude nic dělat. Je potřeba po namontování těchto trysek něco dále upravit? Mám motor ASV eu3 a tam údajně když zaslepíš egr tak svítí kontrolka motoru.Bezpy píše:Zdarec na kanálu 13 okno 3 máš plus 0,7 tak si myslím že už je to docela dost většinou hranice je kolem 1 těch 2 co je tam napsáno jako našeptání už je moc.Já mám ALH najeto 256 000 a mám všechny válce +- 0,1 ale pravda je ta že to celou dobu jezdilo na německou naftu a km jsou origo a většinou když ten motor musí přidávat na některém válci tak ten válec je buďto horší nebo horší vstřik.Jinak ostatní hodnoty ok...
Nechci plašit kdyby se vyjádřil ještě někdo byl bych rád popřípadě se omlouvám...
Jinak jak ti to startuje a jezdí?
dr.dzusik píše:hele mám auto ztaké z německa po prvním majiteli. Má najeto 270tis. Vstřiky chci měnit a dát rovnou trysky 764. Tak snad to nebude nic dělat. Je potřeba po namontování těchto trysek něco dále upravit? Mám motor ASV eu3 a tam údajně když zaslepíš egr tak svítí kontrolka motoru.Bezpy píše:Zdarec na kanálu 13 okno 3 máš plus 0,7 tak si myslím že už je to docela dost většinou hranice je kolem 1 těch 2 co je tam napsáno jako našeptání už je moc.Já mám ALH najeto 256 000 a mám všechny válce +- 0,1 ale pravda je ta že to celou dobu jezdilo na německou naftu a km jsou origo a většinou když ten motor musí přidávat na některém válci tak ten válec je buďto horší nebo horší vstřik.Jinak ostatní hodnoty ok...
Nechci plašit kdyby se vyjádřil ještě někdo byl bych rád popřípadě se omlouvám...
Jinak jak ti to startuje a jezdí?
Jezdí to v pohodě. Startuje to na brnk a dá se říct že nezakouří.
Pouze takové to poklepávání ale to je prý ASV tímto jevem vyhlášené.
Najprv si dolad ako pise Huml ten pociatok vstreku. Po vymene spiciek za vacsie staci skontrolovat volnobeznu davku kanal 1 pole 2 ako je na tvojom obrazku kde je hodnota 4 mg ak tak nie je nastavit na tych 4 pomocou diagnostiky ta povoluje softverovo urcity rozsah a ked ten nestaci tak musis mechanicky pohybom hlavy cerpadla.
Tdi
fenix:tak to nevím jestli to může být zkreslené já jsem nkdy neinstaloval větší trysky.....
Dr.dzusik:co se týče vyřazení egr tak nevidím důvod proč by to mělo svítit znam hodně lidí co mají 1.9tdi ALH takže take eu3 a maji egr aus a bezproblémů jen ho po vyřazení musíš přey diag omezit.
Jinak co se týče té teploty paliva tak to není ve stupních celsia je to v jiných jednotkách a co se předvstřiku týče dal bych ho na 56 ale ono si to to čerpadlo stejně došteluje pokud to není uplně mimo tento předvstřik je jen pro start..
Dr.dzusik:co se týče vyřazení egr tak nevidím důvod proč by to mělo svítit znam hodně lidí co mají 1.9tdi ALH takže take eu3 a maji egr aus a bezproblémů jen ho po vyřazení musíš přey diag omezit.
Jinak co se týče té teploty paliva tak to není ve stupních celsia je to v jiných jednotkách a co se předvstřiku týče dal bych ho na 56 ale ono si to to čerpadlo stejně došteluje pokud to není uplně mimo tento předvstřik je jen pro start..
VW GOLF IV 66KW ALH
VW GOLF IV 81KW ASV
VW GOLF IV 74KW AKL
VW GOLF IV 81KW ASV
VW GOLF IV 74KW AKL
a na diag se ten EGR omezuje jak?Bezpy píše:fenix:tak to nevím jestli to může být zkreslené já jsem nkdy neinstaloval větší trysky.....
Huml:Jakto že by měl dát tak malý předvstřik,bereš to tak že má něco už na rozvodech tak proto?Vždyť u nových rozvodů se to dává tak na 56 ne??
Díky
Díky
Naposledy upravil(a) Bezpy dne 12 led 2015, 00:55, celkem upraveno 1 x.
VW GOLF IV 66KW ALH
VW GOLF IV 81KW ASV
VW GOLF IV 74KW AKL
VW GOLF IV 81KW ASV
VW GOLF IV 74KW AKL
-
- Přispěvovatel