moja funguje dobre,asi si nepochopil ako som to myslel,skusal som to len kvoli porovnaniuPája 19 píše:No diskutuje se o Romkovi noze a ta funguje asi líp než tvoje.eazy20 píše:skusal som zrychlenie do kopca s vypnutym a zapnutym ASR a so zapnutym ASR to bolo citelne rychlejsie,pedal bol stale na podlahe,cize to nebolo nohou
ASR ano či není potřeba
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Golf mk2 1,8T 20V 210kw
Seat Leon Top Sport TDI edicia Supercopa v original stave
Seat Leon Top Sport TDI edicia Supercopa v original stave
-
- Aktivista
Odpovědi: 0
já osobně taky ne, ted to mám a zjistím aspon že je pode mnou něco v nepořádkuBiimbo píše:za mě ABS,EDS a ESP. ASR je dobrý pro slepici ale já bych ho nepotřeboval

Že by konečně bylo TDi v něčem lepší než benzín ?misoVW píše:Čo som skúšal, u benzínov ASR dokáže zhasnúť motor, u tdi to je v pohode.

Tomu se mi nechce ani věřit, ale pravda je že já s ASR nemám nejmenší problém, kromě hrabání v létě na křižovatkách na suchým asfaltu, to potom vypadá, že jsem právě opustil autoškolu.

T-ROC 2.0 TSI 4Motion
Golf IV 1.9 TDi ASZ
- Aktivista
[quote="favo"]Já osobně si myslím, že největší vliv na to má kvalita zimních pneu.
to si nemysli jel jsem dnes dvakrát za barák a blata ledu tolik že jsem se málem nevyhrabal, scudo a koktávka,
po třetí jsem to vzal felda pneu vraník cros gumy ale
procházka růžovým sadem,
za komunistů OR 32 to jelo furt nic nebylo potřeba jak si tomu vytl tak se vyčistila a prohrabala na tvrdý podklad, neuměla jen oblevu ale jízdu po másle neumí skoro nic
to si nemysli jel jsem dnes dvakrát za barák a blata ledu tolik že jsem se málem nevyhrabal, scudo a koktávka,
po třetí jsem to vzal felda pneu vraník cros gumy ale

za komunistů OR 32 to jelo furt nic nebylo potřeba jak si tomu vytl tak se vyčistila a prohrabala na tvrdý podklad, neuměla jen oblevu ale jízdu po másle neumí skoro nic

Takže na pneu záleží.slovacek.milos píše: po třetí jsem to vzal felda pneu vraník cros gumy aleprocházka růžovým sadem,
T-ROC 2.0 TSI 4Motion
Golf IV 1.9 TDi ASZ
- Aktivista
-
- Aktivista
zajímavé před pár lety když jsem slyšel pneu vraník stavali mi vlasy na hlavě nikdy ani slyšeteazy20 píše:kto jazdi vo vacsom snehu tak si skuste pneu vranik HPL4,je to sice protektor ale neviem ci ta pneu ma konkrurenciu na snehu
včera auto jedna koule blata a ledu, ale ty krosky vraník průjezdnost neskutečná

stejnou cestu jem jel včera scudo zimáky ale nevím značku a na koktávce polaris, nic moc vypadalo to i bledě
práveže ne schválne sem dal plyn na podlahu a bylo cítit jak ubýra ASR plyn a blikala kontrolka prokluzu.L píše:Romek: to nebylo tím ASR, spíš máš dobrý auto, pneu a nohu
Švagr mal octáviu I podvozkovo rovnaké auta jak moja GIVa dokonca máme aj rovnaké gumy continentale TS850 a švagr zostal v pulke kopca a ja sem vyjel. Nechcem sa zastávat tohto systemu len uvadzam moju skusenosť
Honda CR-V, Peugeot Partner,VW Caddy, Škoda 1000MB DELUXE