Co je to správně? Podle výrobce je to 4,5l s výměnou filtrumjanulik píše:správně ma byt 4.3 l
piliny v motoru 1.9 PD
Moderátoři: šulda, Moderátoři
autodata 4,3 l a katalog Castrol taky 4,3 l,ale vždyť je to jedno,litr sem litr tam,je tam měrka takže vždy podle měrky a tyto údaje bere pouze orintačně,jinak v návodu je opravdu 4,5 lšulda píše:Co je to správně? Podle výrobce je to 4,5l s výměnou filtrumjanulik píše:správně ma byt 4.3 l
Vačka v podobném stádiu jezdí už 50.000km a nemá problém. Ale ty piliny bych netipoval z vačky. Měl jsi vyzkoušet, jestli magnetují, nebo ne. Takhle se v motoru s olejem nic nevydře kromě hliníku... Tandem funguje?
Škoda Fabia SDI - Žihadlo Edition
Škoda Superb II 1.8 TSI DSG-7
SuperVAG Comfort VW/PSA 2017
BMW DIS/GT1 v57 /ISTA D
Škoda Superb II 1.8 TSI DSG-7
SuperVAG Comfort VW/PSA 2017
BMW DIS/GT1 v57 /ISTA D
No já právě asi před 60tkm, když jsem měnil IC, našel na stěnách sacího potrubí jakoby jemný píseček, při nabrání oleje ze stěny do prstů a promnutí bylo v prstech něco cítit. Tak si právě říkám, jestli to odvětráním kliky náhodou není třeba taky ta vačka, ale jinak na motoru nic nepozoruji, chytá na drc, žere málo, korekce pořád stejné na jednotlivých válcích, nejvíc je 0,3. Tak až bude tepleji, tak se asi pod ten ventildekl podívám 
AMF; M47/T2
Asi funguje auto zatím nemá nejmenší problemy vůbec s ničím ,starty OK kdykoliv ,spotřeba super ,korekce vstriku jak nové ,pilinky byly krásně lesklé ,ale hrany poskozenych palců měly právě ostruhy podobné pilinamdhfool píše:Vačka v podobném stádiu jezdí už 50.000km a nemá problém. Ale ty piliny bych netipoval z vačky. Měl jsi vyzkoušet, jestli magnetují, nebo ne. Takhle se v motoru s olejem nic nevydře kromě hliníku... Tandem funguje?
-
Tomáš Čermák
- Přispěvovatel
To by mě taky zajimalo, protože u toho Castrolu jsou tak velké cenové rozdíly že to je až podezřelé. Já co jsem kupoval minulý rok , tak měl na sobě takovou jakoby pečeť, ale 5 litrů stálo 1200. Mě by spiš zajímalo jaká značka není tak profláknutá že se až na pár vyjímek nepančuje. Chtěl bych něco jako je mobil a nebo liqui moly, nebo prostě něco kolem 1000 kč za 5 litrů. Olej měním jednou za rok a to najezdím do 5 tisíc 😀
Vw caddy 1,9 Tdi 77 kw BLS 06