Moderátoři: šulda, Moderátoři
To jsi ale nenapsal, že ti to ESP pracuje při tom, když se Ti rozbliká... mě se rozblikalo a přitom nepracovalo.. a nemyslel jsem, že jsem jel jak prase na plnej kotel.. stačilo na rovince a rozjeto pod plynem.. začalo to blikat, auto cuklo a motor chcípnul... u mě byla vadná řídící jednotka motoru...ClooWn píše:Log? Jinak ESP omezuje pokud vím výkon na kola při prokluzu takže když to někde osolim tak mi to taky cuká a bliká ESP což je ale správně (nebo ne?) a tudíž usuzuju že jakože samotné ESP funguje správně takže přichází otázka jestli kontrolka která je na ESP indiguje jen problémy s ESP a né ještě něco jiného(tato kontrolka:
http://www.autoforum.cz/tmp/magazin/e9/ ... _503_0.jpg )
Jinak turbo a vše okolo bylo v pořádku ale jelikož bylo auto lehce ťuknuté tak chvilku stálo (asi 4-5 měsíců) tak s bojím že ta regulace zarezla nebo něco podobného
Já osobně bych řekl že ESP pracuje správně protože jak říkám když prudce přidám plyn a auto se začne kroutit ESP jako stabilizační systém to umírní a auto srovná ale když ho pomocí tlačítka na palubní desce vypnu tak se kontrolka rozsvítí a svítí...a toto dělá i když to nezmačknu,prostě stále svítí ale přitom když přidám zase rychle plyn tak ESP pracuje ale svítí a proto si myslím že to není přímo nějaká chyba v ESP...ale nevím noTo jsi ale nenapsal, že ti to ESP pracuje při tom, když se Ti rozbliká... mě se rozblikalo a přitom nepracovalo.. a nemyslel jsem, že jsem jel jak prase na plnej kotel.. stačilo na rovince a rozjeto pod plynem.. začalo to blikat, auto cuklo a motor chcípnul... u mě byla vadná řídící jednotka motoru...