[quote="slovacek.milos"][quote="jericho-3"]
miloš..
Nevěřím na karty ani na logr z kafe,, ale tohle co jsem psal, nebyl sen. Nebyl jsem po opici ani jsem nepozřel analgetikum či cokoliv. Volal známý, že máme dojet pro Citroena BX, kterému svítí stopka a je asi v háji pérování.Po příjezdu /jel kolega//asi 3 km/ jsme zjistili, že to pérováním není, sedím v autě na zdviži a koukám že svítí malá kontrolka mazání, bylo to luxusní provedení s černou přístrojovkou a oddělenými budíky. Tak říkám kolegovi, stopka svítí, protože auto nemaže, ještě že jsme to nezadřeli..Koukni kolik je tam oleje, on měrka ůplně suchá, já mu říkám, no tak tam chybí tak litr a něco, ale mazat by to mělo, jinak to není možný, dej tam drát..Drát byl suchý, tak jsem povolil šroub a vyteklo pár kapek..Zůstali jsme opaření a volám známému, co se s tím autem dělalo?On přijel, že mu to svítí a říkal, že jen předtím měnil olej. Tak mu říkám, to si měnil sám? A on, jo já mu ho měnil předminule, dával jsem mu tam Slick, sral jsem se s tím a on si teď ten olej měnil sám..Tak mu říkám, nebyl tam vůbec olej.. Nevěřil..
Nalili jsme 4 litry oleje a vše bylo o.k. Motor ani po namazání nezměnil zvuk..Byl to benzin klasika 1,8 ccm..jednovačka. Dodnes mi to vrtá hlavou..

nepropadat panice...