Bufík starej sharan D3W problém

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

tomiisp
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od tomiisp »

01pavel píše:Bufík jak co rozebrat atd http://www.quickshare.cz/stahnout-soubo ... an-pdf_2MB
ty mas za to stahovanie a spamovanie prachy ci co ? (LOL) uz ten link aj s tvojim nickom tu vidim za poslednych par hodin asi 3x v roznych threadoch (noteeth)
OOOO AUDI 100 C3 - s originalom spolocne iba typove oznacenie = prototyp s PD / Vorsprung durch Technik ;)
01pavel
Sběrač informací

Příspěvek od 01pavel »

Link jsem smazal
tomiisp
Aktivista

Příspěvek od tomiisp »

01pavel píše:Link jsem smazal
mazat nemusis, ale ked to uz das to jedneho threadu tak do druhych daj odkaz na thread kde je ten link, aspon ked uz niekto bude hladat tak bude mat spojenie na dalsie podobne info :)
OOOO AUDI 100 C3 - s originalom spolocne iba typove oznacenie = prototyp s PD / Vorsprung durch Technik ;)
bodyvlk
Přispěvovatel

Příspěvek od bodyvlk »

Já měl na D5W čerpadlo na D3W a bufík nejel na plný vkon. Po výměně čerpadla za to správné je to v pohodě.
kevino
Aktivista

Příspěvek od kevino »

tomiisp píše:
mazat nemusis, ale ked to uz das to jedneho threadu tak do druhych daj odkaz na thread kde je ten link, aspon ked uz niekto bude hladat tak bude mat spojenie na dalsie podobne info :)
on to zmazal aj z quickshare (wallbash) asi sa urazil. no co uz....
tomiisp
Aktivista

Příspěvek od tomiisp »

kevino píše:
tomiisp píše:
ach jo, urazit som ho nechcel, akurat trocha poriadku by nezaskodilo :roll:

inak ja som to ukoristil kym to este slo : http://rapidshare.com/files/320413712/B ... SHARAN.pdf
kevino
Aktivista

Příspěvek od kevino »

tomiisp píše:
kevino píše:
tomiisp píše: mazat nemusis, ale ked to uz das to jedneho threadu tak do druhych daj odkaz na thread kde je ten link, aspon ked uz niekto bude hladat tak bude mat spojenie na dalsie podobne info :)

inak ja som to ukoristil kym to este slo : http://rapidshare.com/files/320413712/B ... SHARAN.pdf
dik stiahol som si to az teraz.
miraspetrowski
Přispěvovatel

Příspěvek od miraspetrowski »

kevino píše:
tomiisp píše:
kevino píše: on to zmazal aj z quickshare (wallbash) asi sa urazil. no co uz....

dik stiahol som si to az teraz.
když už někam něco dám,tak at' to tam chvilku je.
moskvich 412, lada 2105, š 120ls,p 309 grd,toyota corolla-mazánek,sharan1 1,9TDI 81kW černá metla-šachovnice na blatníku
bubocbr
Přispěvovatel

Příspěvek od bubocbr »

Tu je toho trosku viac staci si vybrat to spravne ;) http://www.vw-bus-t4.de/index.php?sid=4 ... p%20ZC.pdf
Issin
Nováček

síťka

Příspěvek od Issin »

bodyvlk píše:Tak jsem si schválně rozdělal jeden fungující bufík a žádné sítko nikde není. Tak nevím, asi tady mám jenom zvláštní typy. Ale to sítko ani není kam dát, protože ta dírka pro svíčku je tak malá a vede přímo ke spalovací komoře a teprve v ní jsou otvory pro naftu.
Mám D3WZ a musím říct že tam síťka je. Po výjmutí "plamencové trubky" a pohledu do spalovací komory ji je možné uvidět. Je tam natvrdo bez možnosti výměny. Teda výměna je možná pouze jako celek , celá plamencová roura
Mad_Boxs
Přispěvovatel

Příspěvek od Mad_Boxs »

Mohu k tomuto tématu sdělit následující informaci.
D3W
1 +30
2 -31
3 naft.čerp.
4 naft.čerp
5 diagnostika
6 + 15 nebo čidlo
7 + D
8 neobsazeno

Bufík jde nastartovat jedině s připojeným naftovým čerpadlem. Bez tohoto připojení si elektronika zjistí, že není připojeno a nenastartuje!!
Ani se nehne.!!!!
OI 81kW AHF kombi 2000 - 510 000km - jen jednou vyměněná spojka - oil od výměny do výměny mezi ryskama
arlie
Přispěvovatel

Příspěvek od arlie »

Ahoj,
někde jsem četl, že se dá použít čerpadlo nafty z D3W na D5W jen se na něm musí doladit dávka. Dělal jste to někdo? Vůbec netuším kde a čím to ladit.

Mám toto čerpadlo
https://www.dropbox.com/sc/i1vtzhtmtvwa ... GLzSey7Zda

Kdyby někdo vědět, tak budu moc rád.
Audi A6 Avant 3.0 tdi ASB
hiero
Přispěvovatel

Příspěvek od hiero »

da sa to na pravej strane ako mas tu hadicku tak to sa skrutkuje bud dnu alebo vom a tym sa meni davka spoj sa s bufikom diagnostikou pokial mas pre vw tak vagom alebo vcds avsak iba 5 kw verzia pocas plneho vykonu a sleduj teplotu horenia ma byt okolo 320 stupnov aj ked to nie je idealne nastavenie ale postacuje..
Tdi
arlie
Přispěvovatel

Příspěvek od arlie »

hiero píše:da sa to na pravej strane ako mas tu hadicku tak to sa skrutkuje bud dnu alebo vom a tym sa meni davka spoj sa s bufikom diagnostikou pokial mas pre vw tak vagom alebo vcds avsak iba 5 kw verzia pocas plneho vykonu a sleduj teplotu horenia ma byt okolo 320 stupnov aj ked to nie je idealne nastavenie ale postacuje..
Mohl by jsi mi zaznačit přesně jakou matkou? Jsou tam dvě - menší a větší.
Audi A6 Avant 3.0 tdi ASB
hiero
Přispěvovatel

Příspěvek od hiero »

tou mensou ta vacsia je le na pridrzanie...
Tdi
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“