Dost často nacházím utočené jen budíky,ale čím dál méně.bobo7 píše:Asi to stejne nezjistis protoze se staci soucasne budik i RJ

Moderátoři: šulda, Moderátoři
Hex can kabelem jde stav zjistit,přepsat už ne,,na to potřebuješ ty kabely co jsem psal,nebo podobnédjvoloda píše:Co ja viem stocit kilometre na budikoch nieje nic oproti stacaniu kilometrov z RJ. Keby som si zohnal HEX cabel slo by to? aka cena tohto kablu sa pohybuje? dik
A ani tema nepujde RJ motoru...fireblademan píše:Hex can kabelem jde stav zjistit,přepsat už ne,,na to potřebuješ ty kabely co jsem psal,nebo podobnédjvoloda píše:Co ja viem stocit kilometre na budikoch nieje nic oproti stacaniu kilometrov z RJ. Keby som si zohnal HEX cabel slo by to? aka cena tohto kablu sa pohybuje? dik
Tímhle samozřejmě pujde,,jak jsem psalKlokan píše:A ani tema nepujde RJ motoru...fireblademan píše:Hex can kabelem jde stav zjistit,přepsat už ne,,na to potřebuješ ty kabely co jsem psal,nebo podobnédjvoloda píše:Co ja viem stocit kilometre na budikoch nieje nic oproti stacaniu kilometrov z RJ. Keby som si zohnal HEX cabel slo by to? aka cena tohto kablu sa pohybuje? dik
djvoloda píše:Takze zas sa vraciam k tejto teme. Dnes som dostal kabel VagTacho 1.7 a potreboval by som poradit ako zistim stacane KM v budikoch a v riadjacej jednotke. A este jeden problem aku ECU mam vybrat ak ja mam V07 a v ponuke ju nemam, vybral som inu a znulovalo mi denne pocitadlo a hodiny.
Vopi píše:djvoloda píše:Takze zas sa vraciam k tejto teme. Dnes som dostal kabel VagTacho 1.7 a potreboval by som poradit ako zistim stacane KM v budikoch a v riadjacej jednotke. A este jeden problem aku ECU mam vybrat ak ja mam V07 a v ponuke ju nemam, vybral som inu a znulovalo mi denne pocitadlo a hodiny.
pokud nevis jakou jednotku zvolit, tak dej nejdrive funkci připojit neznámý tach. on napíše jeho typ ! pak se odpoj a vyber uz ten konkretni - v tvém případě to bude VDO new a pak dej připojit ECU (Connect ECU) a čekej na spojení - někdy je potřeba připojení opakovat více krat, než se to spoji. Ale co ja vím tak s V07 jsou trochu problemy - teda pokud si to nepletu s něčím jiným (je to možné)
hodně štěstí