Pozor na vymontovanej DPF

co se jinam nevešlo/nehodilo - ohledně aut

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Dr.Spiegel
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Pozor na vymontovanej DPF

Příspěvek od Dr.Spiegel »

Píšou že v Německu po tom jdou jako slepice po flusu. Nějaké osobní zkušenosti tu někdo má nebo zase jako obvykle jenom straší a buzerujou chudý lid, který nemá na nový DPF? :)

http://auto.idnes.cz/odtsraneni-fap-dpf ... clanek-box
Berlingo 1.9D DJZ Bosch
dreizig5
Aktivista

Příspěvek od dreizig5 »

ale to se ví dávno že potom v něměcku jdou,za chvíly to bude aj tady.znám hodně případu z něměcka.třeba naposled v něměcku zastavily dva borce,a policajt se jenom mrkl na výfuk a říka:bud se přiznáte že je dpf off a nebo vězení a zabavení auta.samozřejmě se přiznaly zaplatily asi 40tis.kč pokutu a auto muselo za hranice na odtahovce (LOL)
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

jo, opravdu realita, je to i v Rakousku, pokuta jak prase za to a domů na podvalu
jednou mě na moto otočili ze švýcarských hranic...přitom takovej decentní zvuk jenom měl ten Micron...

Obrázek
A6TDI
Aktivista

Příspěvek od A6TDI »

...zase tu strašíš obyčejný lidi blbostma :? (rofl)
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

jakýma blbostma ? dneska dáš 5000 za DPF off abys ho pak za 30tis. znovu zprovozňoval, OK, u nás reálně zatím nic nehrozí, ale až tě fakt na cestě na dovolenou v Rakousku haltnou on tě ten humor přejde...vím o čem mluvím
A6TDI
Aktivista

Příspěvek od A6TDI »

tak at si to ujasněj co kdo chce a postihují v rámci EU ...
to že tu nemůžem dělat žrádlo a zakazují tu firmám výrobu to by jim šlo ,
ale kokotit tady prostý lidi to jo...
pak tě vracej domu jak malýho járu nebo tě zflastrujou... jako žebráka z čr..
..to si jako budu chtít koupit auto a než s nim vyjedu musim zkontrolovat co všechno :? :roll:
se proberte ..
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

jo, tak to bohužel je, já se něco do němec autem najezdil, připadlo mi kolikrát že ti policajti jen čekali na auto s českou nebo slovenskou značkou aby mohli za něco jebat...to byly debaty
dneska je to už lepší no, hlavně ty vozový parky atd.
Dr.Spiegel
Přispěvovatel

Příspěvek od Dr.Spiegel »

Včera bylo bubu na iDnesu, dneska strašej na Novinkách.
že je to nemožné by muselo být doloženo hodnotami.. znám x případů kde demontáž nezvýšila obsah emisních částic a je lehce příznivější i spotřeba.. nemluvě o tom že chybí ten strašák kdy budete muset kupovat nový filtr
http://www.novinky.cz/auto/362230-v-ces ... astic.html
Berlingo 1.9D DJZ Bosch
Míšánek
Přispěvovatel

Příspěvek od Míšánek »

no ty vole... Tak to jsem rád, že mám ještě auto, které tuhle kokotinu v serii nemělo, takže můžu mít výfuk černý :)
L
Přispěvovatel

Příspěvek od L »

Otázka zní- jak v Německu, nebo kdekoli jinde, přijdou při silniční kontrole na to, že zrovna moje auto má mít DPF a nemá ho? Moje Caddy třeba celkem často pendluje ČR- Holandsko, silničních kontrol zažila dost a nikdy problém nebyl. Motor BLS, DPF odstraněn ;-)
Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

podle SPZ případně VINka ti zjistěj i co máš mít za barvu sedaček a cokoliv jiného
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
TDIfun
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TDIfun »

L píše:Otázka zní- jak v Německu, nebo kdekoli jinde, přijdou při silniční kontrole na to, že zrovna moje auto má mít DPF a nemá ho? Moje Caddy třeba celkem často pendluje ČR- Holandsko, silničních kontrol zažila dost a nikdy problém nebyl. Motor BLS, DPF odstraněn ;-)
BLS se dela i bez DPF u CADDY, takze jedine VIN asi.
340HP 1.9TDI ASZ
238HP 1.9TDI ASZ
255HP 1.9TDI AVF
250HP 1.9TDI AGR
251HP 1.9TDI AGR
M = ( Pnorm[kW] * 9.549 ) / n[min-1]
http://www.youtube.com/watch?v=N9hi4nNhAvg
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

Ladas píše:podle SPZ případně VINka ti zjistěj i co máš mít za barvu sedaček a cokoliv jiného
Přesně....ti kluci vi co maji hledat...😣
Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

hlavně když maj chuť dovedou ti zabrat jejich malou STK třeba i v garáži hasičárny celý odpoledne a bodů co kontrolujou maj 4 A4
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
L
Přispěvovatel

Příspěvek od L »

Jj, podle VIN jasně. Jen mi připadne trochu jako sci-fi, že si takhle jedu po německý dálnici, uvidí mě policajt a hurá, letí za mnou, zastaví mě, opíše si VIN a jde čumět do databáze, jestli mám mít DPF... Já nevím, jak kdo z vás je často v Německu, ale moje zkušenost je taková, že v Německu policajta skoro nepotkáš a když už, blbostma se nezabývaj. Stačí se nechovat jako dobytek na omezených rychlostech. Dokonce mám za sebou 1 kontrolu když jsem řídil se zlomenou rukou- ptali se, jestli můžu řídit, řekl jsem že jo a vyřešeno :-)) Jo Rakousko, to je jiná písnička...
Odpovědět

Zpět na „Diskuze o autech“