A4 1.9TDi PD 85kW AJM cukání motoru
Moderátoři: šulda, Moderátoři
A4 1.9TDi PD 85kW AJM cukání motoru
Zdravím, mám takovej problém. Když se mi ohřeje motor tak začne nepravidelně škubat. Děje se to pouze při zahřátém motoru a na volnoběžné otáčky. Lze s tím sice normálně jezdit, nicméně to škubání na ten volnoběh je dost nepohodlné a určitě to není v pořádku. Zkoušel jsem, jestli není uvolněný kontakt ke vstřikům, to bylo v pohodě, tak jsem zkusil diagnostiku a tam mi graf ukázal že jeden vstřik v momentě škubnutí (škubání) dává o několik hodnot více než ostatní. Podle mého mechanika, jsou ale ty hodnoty v normě, takže vůbec nevím co s tím. Stalo se už někomu něco takového, nebo má nějaké zkušenosti, či nápady, jak to odstranit? Děkuji za všechny rady a odpovědi.
Tak keď sa pri škubnutí zmení hodnota iba jedného vstreku, tak pravdepodobne bude problém niekde medzi riadiacou jednotkou a vstrekovačom. Treba to celé skontrolovať, všetky konektory od riadiačky až po vstrekovače. Ale na druhej strane toto by sa prejavovalo aj pri jazde a zaťaženom motore.
VW CC 2017, 2.0 TDi 135kw, DSG R-Line, Kessy, ACC, DCC, XDS, Discover Media, R19 AEZ Kaiman, R18 Mallory (zima)
No právě a ono to dělá pouze a jen na volnoběh a to ještě jen někdy.... když jsem ty vstřiky vyměnil tak jsem 2 hodiny seděli v autě s diag. a čekali, kdy to zaškubne aby jsme koukli na kterém vstřiku se to stane a nic! Vše v pořádku! po dvou dnech to zase udělalo pak zase nic a další den zase... taková závada nezávada!
V sobotu na to zase vlítnu s pc a uvidíme jestli to udělá!
Už nevím...
V sobotu na to zase vlítnu s pc a uvidíme jestli to udělá!
Už nevím...