utopenci
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
Forest
- Aktivista
A hlavne, zustavaji vitaminy i mineraly! Jinak kdyz to tam clovek necha dlouho a s max. teplotou tak to casem uvari.
@meeiro: zkus tam dat cibulky, feferonky, nakrajenou mladou cuketu, cesnek a pridej Balsamico
Jen to ma jednu zasadni nevyhodu - v dusledku opravdu vytecne chuti pri absenci odpovidajiciho vydaje energie narusta telesna vaha ... aneb jsem tlustej, protoze nejsem linej si dobre uvarit
Jinak pozor na cinske nefunkcni srajdocisticky - kamarad koupil do ordinace a k nicemu - nefunguje!
... me by zajimalo, jestli uz to kluci v DP vyzkouseli.
@meeiro: zkus tam dat cibulky, feferonky, nakrajenou mladou cuketu, cesnek a pridej Balsamico
Jen to ma jednu zasadni nevyhodu - v dusledku opravdu vytecne chuti pri absenci odpovidajiciho vydaje energie narusta telesna vaha ... aneb jsem tlustej, protoze nejsem linej si dobre uvarit
Jinak pozor na cinske nefunkcni srajdocisticky - kamarad koupil do ordinace a k nicemu - nefunguje!
... me by zajimalo, jestli uz to kluci v DP vyzkouseli.
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by 
Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
tak jsem je podle tveho receptu udelal a jsou fact luxusni,zradlo jako hromsniper-- píše:zrovna jsem je delal, 15 spekacku oloupat , ja je jeste rozriznu napodyl vejpul. Cibuli na kolecka a vrsvit cibuli, spekacky, jeden bobkovej list ,nakladanou papriku, takovy ta slaby prouzky.... dalsi vrstva stejne .
Na lak 3/4 litru vody , pul litru octa,2 lžíce cukru a lžičku soli cca 15 kulicek pepre a noveho koreni, palivou mletou papriku a privedst k varu, pak to nechat vychladnout , zalejt nadobu a cekat aspon tejden.![]()
![]()
O1 1,9 tdi ASV 81 kw 2001,egr off
O1 1,9 tdi AGR 66 kw 2000,egr off
F1 1,9 sdi ASY 47 kw 2002
O3 1.4 tsi cng 2015
O3 1.4 tsi cng 2015
doufam ze sis je nekoupil,to nema s utopencama nic spolecnyhojericho-3 píše:Před půl hodinou jsem stál v Albertu před dilematem koupě utopenců ve sklenici za asi 80 kč..Ale měl jsem strach, že to bude nějaká nechutná kreace..
O1 1,9 tdi ASV 81 kw 2001,egr off
O3 1.4 tsi cng 2015
O3 1.4 tsi cng 2015
Tak mě to nedalo a něco málo ( 12 Ks ) jsem si naložil.
Ten týden čekání budou muka
http://mitamita.rajce.idnes.cz/Utopenci#P1630503.jpg
Ten týden čekání budou muka
http://mitamita.rajce.idnes.cz/Utopenci#P1630503.jpg
Fabia 1,9 TDI 74 Kw Sport edition+ CHIP (101 Kw)
-
Forest
- Aktivista
My to kupovali davno (2009?) tak nevim, zda je k sehnani, urcite bude lepsi koupit neco novejsiho. Jinak bych rekl, ze nebudeme mit na vice nezli 5 litru. Rozhodne se to vyplati. Jo a hlavne, kup neco s dlouhym casovym intervalem, kamarad ma jednu a ta je jen na 15 minut, neustale nastavuje, je z toho mrzutej.meeiro píše:...
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by 
tahle co mam, ma bud casovac nebo dokud ji nevypnes + příhřev... Ma 100W nevím jestli ta vetší se vyplatí... ono taky zaleží i dost na roztoku ne ?:) to mas třeba za 10 l -> 13 taciku ale zase se tam uz vejde dost veci...
Audi A4 B5, gt2260v, spodek AVF,hlava AHF, 12mm,spičky 0.310, výfuk 70mm, saní 55mm, FMIC
-
Forest
- Aktivista
Zalezi na roztoku, link jsem posilal. Ja pouzivam Jar s vodou. Slysel jsem, ze se vyplati davat destilku ale nevim co je na tom pravdy (my ji mame kotel, takze ji davam).