Dorazilo nám auto z D a má propálený blok mezi 3 a 4 válcem samosebou hlava je totál ko. Má někdo zkušenost s opravou bloku ? Auto má upravu softwaru.
díky.
Seat Leon TOP SPORT(development 200PS)
Golf II TDi
Marek77 píše:Co s tím chceš dělat? Na magnetce to půjde orovnat maximálně o stovky milimetru.
Spíš bych vyhodil motor.
ale no, tu stovku mm si prehnal. Da sa daleko viac. Zalezi ako hlboko to je prepalene a dalsia vec aky bude presah piestov po zrovnani bloku, ci to este pokryje najhrubsie tesnenie.
To lze velice snadno zjistit, jestli za to může firmware, stačí stáhnout a porovnat s originálem. A hned člověk ví, na čem je! Spekulace všeho možného i nemožného druhu nejsou v tomto směru na místě.
Hele chlapi, mám auto a nejede. Můžete mi prosím někdo poradit jak to mám pokud možno zdarma opravit, aby to zase jezdilo??
Tam hore je tzv. jalovy priestor a piestne kruzky tam nezachadzaju. Skus si to pripravit a s predhrevom zavarit liatinovou elekrodou. Potom hrany vo valcoch opatrne obrus fortunou a vrch bloku ofreazuj do roviny rychloreznou hlavou. Ale je to bez zaruky. Osobne by som to riesil suchou vlozkou, keby sa nedal zohnat blok, co ale nieje tento pripad. Daj novy motor a neries to. Ked to vyvaris to uz nikdy nebude istota.
Naposledy upravil(a) TDI tech dne 06 bře 2015, 14:05, celkem upraveno 1 x.