mecsoun píše:Jasne tady ho muzes natovit kam chces jen turbinou (vyfukova cast) nehnes kvuli aretacnim kolikum to plati pro vnt15 i gt1749v. Takze predkem si toc kam chces. A neni jednodusi se domluvit s temi co to repasuji at ti z toho to veacko rovnou udelaji? Mas platit za repas neceho co stejne casem pujde pryc a pak budes davat veacko ktere das zase na repas? Na repasu ti to vymeni daji ti. Vetsi kompresorove kolo a k tomu i snek.
To by bylo samozřejmě nejjednodušší. Mám ale ještě jedno stejné turbo, které mám teď dočasně na autě. S tím zamýšlím dělat pokusy. Navíc teď nejsou moc finance. Mám po rozvodech, takže jsem o něco chudší . Někde jsem to tady zahlédl, ale když už to máme takhle rozebraný. Když tam dám VA, poznám nějaký rozdíl než přizpůsobím soft? Bude to línější díky větší vrtuli?
Jestli bude turbo dobre serizene tak rozdil na seriovem softe mezi Veckem a Veackem nepoznas. Resim tu jedno veacko na foru, protoze po vymene vecka za veacko to auto na serii i na chipu jede mizerne odspoda. To turbo jsem dostal napul rozebrany. Bez turbinove casti vlastne bez te casty co jsou statorove lopatky. Tak jsem ji pouzil z jineho turba a potrebuji to doladit aby to jelo hezky odspoda a tak se s tim peru. Jak jsem psal jestli bude turbo dobre serizene tak rozdil nepoznas. Je to takova priprava do budoucna. Hold za tu prestavbu z vecka na Veacko by jsi nemel dat o moc vic penez kola stoji skoro stejne a ten predek by jsi holt musel nechat dokoupit.
mecsoun píše:Jestli bude turbo dobre serizene tak rozdil na seriovem softe mezi Veckem a Veackem nepoznas. Resim tu jedno veacko na foru, protoze po vymene vecka za veacko to auto na serii i na chipu jede mizerne odspoda. To turbo jsem dostal napul rozebrany. Bez turbinove casti vlastne bez te casty co jsou statorove lopatky. Tak jsem ji pouzil z jineho turba a potrebuji to doladit aby to jelo hezky odspoda a tak se s tim peru. Jak jsem psal jestli bude turbo dobre serizene tak rozdil nepoznas. Je to takova priprava do budoucna. Hold za tu prestavbu z vecka na Veacko by jsi nemel dat o moc vic penez kola stoji skoro stejne a ten predek by jsi holt musel nechat dokoupit.
Časem budu chtít zvyšovat výkon. Teď mám serii 81kw, ale mám tam mizerný turbo, taky tlačí málo a nedá se přetočit. Takže až tam bude funkční, tak mi to chvilku bude připadat, že to lítá jak drak
To mi povidej... Ted jezdim na mapu co je v serii a mam pocit ze to auto ani nejede. Je to takovy divny nemastny neslany. Jak tam je upravena mapa tak je to neskutecny rozdil. To chci jeste vetsi vstriky az budou prachy a pak necham doladit mapu k tomu veacku. Tak jsem ho tam daval jen proto aby se radeji veacko flakalo nez vecko jelo skoro naplno.
mecsoun píše:To mi povidej... Ted jezdim na mapu co je v serii a mam pocit ze to auto ani nejede. Je to takovy divny nemastny neslany. Jak tam je upravena mapa tak je to neskutecny rozdil. To chci jeste vetsi vstriky az budou prachy a pak necham doladit mapu k tomu veacku. Tak jsem ho tam daval jen proto aby se radeji veacko flakalo nez vecko jelo skoro naplno.
Taky to plánuju podobně. Ale asi až po zimě. Teď už se mi v tom nechce vrtat. Vstřiky, turbo a chip - auto pak nepoznáš . Představil bych si tak z 81kW na 100-110kW. To by stačilo.
Nechci zakládat nové téma tak se zeptat třeba tady. Je nějaký rozdíl mezí sáním plastovým z ARL motoru a hlinikovým z ARL motoru ? Myslím tu hadici za harmonikou co vede k turbo. Někdo má plastovou někdo hliníkovou.
už keď sa tu bavíte o podobných veciach nevie mi niekto poradiť či sa dá zameniť VA za VB plug & play ? či treba niečo spraviť so zvodmi alebo ešte niečo prispôsobiť poprípade aké väčšie turbo tam doladiť
seat cordoba r.97 1.9 Tdi GT 81kw AFN, 1749VA, HFLO 240, FMIC, Kat off, egr off + chip
sniper-- píše:Jo je v tom rozdíl. Jedná je plastova a druhá hlinikova
Vážně ? Nepovídej Myslel jsem jestli to má nějakej rozdíl ve funkčnosti nebo tak něco. A už v mojí otázce jsem napsal plastová a hliníková, takže tvoje odpověď ? Úplně k ničemu.