Odstranenie katalyzatoru 1.9 TDI AXR 74kW
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Odstranenie katalyzatoru 1.9 TDI AXR 74kW
Zdravim potreboval by som radu, predtym nez sa do toho pustim, chcel by som vyhodit katalyzator na svojej fabii je to 1.9 TDI z 2006 roku kod motora AXR. Otazka znie, ze ci treba aj sw jednotky upravit aby nehadzalo chybu alebo ziadnu chybu nebude hadzat? (aj ked zosnimat to uz velmo nema ako ked tam nikde nevidno ziadne cidlo)
Re: Odstranenie katalyzatoru 1.9 TDI AXR 74kW
sw netreba riesit ...ale emisku potom budes riesit...To[m]aS píše:Zdravim potreboval by som radu, predtym nez sa do toho pustim, chcel by som vyhodit katalyzator na svojej fabii je to 1.9 TDI z 2006 roku kod motora AXR. Otazka znie, ze ci treba aj sw jednotky upravit aby nehadzalo chybu alebo ziadnu chybu nebude hadzat? (aj ked zosnimat to uz velmo nema ako ked tam nikde nevidno ziadne cidlo)
GIV var asz 4mot upraveny
Re: Odstranenie katalyzatoru 1.9 TDI AXR 74kW
Riesit emisnu ked na diesloch nemeraju emisie ale iba dymivost?jordee_23 píše:sw netreba riesit ...ale emisku potom budes riesit...To[m]aS píše:Zdravim potreboval by som radu, predtym nez sa do toho pustim, chcel by som vyhodit katalyzator na svojej fabii je to 1.9 TDI z 2006 roku kod motora AXR. Otazka znie, ze ci treba aj sw jednotky upravit aby nehadzalo chybu alebo ziadnu chybu nebude hadzat? (aj ked zosnimat to uz velmo nema ako ked tam nikde nevidno ziadne cidlo)alebo majitel.