vyfuk off
Moderátoři: šulda, Moderátoři
vyfuk off
zdarec panove prosim vas o radu jedna se o golf 4 tdi daval sem mito katu trubku a a misto koncoveho dily taky a od te doby auto nema nejak vykon jak pred tim co s tim diky
vw golf iv tdi 81kw-puky TT-powerbox, kat off,egr off,3cm dolu, R17
seat ibiza tdi pd 96kw
seat ibiza tdi pd 96kw
dej na konec aspoň nejakej tlumič.........nechapu v cem je takova vyhoda met rouru az do zadu ze to většina z vás dava.....
a pak se ještě divi ze jim to nejede 

superb 3 140kw tdi - aktuální
leon ARL.....serie EX.
toledo ASV......197ps/426NM EX.
leon ARL.....212/440 EX.
leon cupra R310 CDLA - 350ps/480NM EX.
leon ARL.....serie EX.
leon ARL.....212/440 EX.
Né na každýho maká banda zaměstnanců, aby si mohl za jejich práci ladit novou kraksnu.Woko_O píše:protože vole jedna devítka v TDIíčku pyčo.. Musí to hulit a smrdět a mít tam pořádnou nerezovou trubku od kamen at to nějak vypadá.. Experimenty na takovejch starejch kraksnách mě vždy pobaví..
T-ROC 2.0 TSI 4Motion
Golf IV 1.9 TDi ASZ
Asi tak , tak se koukej uklidnit Woko_O a sve blbe kecy si nech pro Hondickare... To jsou motory co vydrzi všechno a zerou prd...favo píše:Né na každýho maká banda zaměstnanců, aby si mohl za jejich práci ladit novou kraksnu.Woko_O píše:protože vole jedna devítka v TDIíčku pyčo.. Musí to hulit a smrdět a mít tam pořádnou nerezovou trubku od kamen at to nějak vypadá.. Experimenty na takovejch starejch kraksnách mě vždy pobaví..
Seat Toledo 1.9 TDI ASV GTB2260VK ???Kw ???Nm soft by Mirulu
Fabia Rs ASZ soft by Mirulu
Fabia Rs ASZ soft by Mirulu
myslím že to nemyslel zle....jen asi naráží na to že každej zkouší vyzkoušený a pak se ještě diví. Na těhle autech uz toho moc vymyslet nejde...... a navíc je tady dost témat o výfuku a stejne si nikdo nedá říct a musí si to vzkouset ,,mít rouru,, ........AdisTDI píše:Asi tak , tak se koukej uklidnit Woko_O a sve blbe kecy si nech pro Hondickare... To jsou motory co vydrzi všechno a zerou prd...favo píše:Né na každýho maká banda zaměstnanců, aby si mohl za jejich práci ladit novou kraksnu.Woko_O píše:protože vole jedna devítka v TDIíčku pyčo.. Musí to hulit a smrdět a mít tam pořádnou nerezovou trubku od kamen at to nějak vypadá.. Experimenty na takovejch starejch kraksnách mě vždy pobaví..

superb 3 140kw tdi - aktuální
leon ARL.....serie EX.
leon ARL.....212/440 EX.
leon ARL.....serie EX.
leon ARL.....212/440 EX.
Já vám to nemám za zlý kluci..
Absolutně nechápu smysl "ladit" starej krám nějakým nerezovým výfukem a podobnýma píčovinama za X tisíc.. Auto má bejt od toho aby se s nim jezdilo. Fabriku prostě nepřekonáte. Takže nepodporuju ladění starejch aut tímto strašným způsobem. Nejspíš je to ale tim že se pohybuju mezi jinejma autama (zavodaky) a vím co to všechno obnáší. Takže si tam klidně dávejte co chcete.. Říkám že je to píčovina...
Pro vaší informaci mám starýho pětkovýho golfa a naštěstí dost rozumu na to že stačí obyčejný softwarový nastavení..
Absolutně nechápu smysl "ladit" starej krám nějakým nerezovým výfukem a podobnýma píčovinama za X tisíc.. Auto má bejt od toho aby se s nim jezdilo. Fabriku prostě nepřekonáte. Takže nepodporuju ladění starejch aut tímto strašným způsobem. Nejspíš je to ale tim že se pohybuju mezi jinejma autama (zavodaky) a vím co to všechno obnáší. Takže si tam klidně dávejte co chcete.. Říkám že je to píčovina...
Pro vaší informaci mám starýho pětkovýho golfa a naštěstí dost rozumu na to že stačí obyčejný softwarový nastavení..
Když to napíšeš takto, tak to hned zní jinak a nejde než souhlasit.
Jenže mě taky v 18ti všichni říkali jaká je to blbost cpát prachy do auta za nesmysly, ovšem každej si tím asi musí projít a přijít na to sám.
Jenže mě taky v 18ti všichni říkali jaká je to blbost cpát prachy do auta za nesmysly, ovšem každej si tím asi musí projít a přijít na to sám.
T-ROC 2.0 TSI 4Motion
Golf IV 1.9 TDi ASZ
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
kdyz si vzpomenu na sebe, jak jsme s klukama pred 25ti lety ladily 100ky a zigulaky, somozrejmne ze vse origo (flexa, svarecka a kopec barvy nanaseno profi stetcem) tak dnes se tomu smeju, tolik prace k hovnu, auto na odpis, ale byly sme stastny.favo píše:Když to napíšeš takto, tak to hned zní jinak a nejde než souhlasit.

launchx431, brain-bee st9000, V-500, 304cz+11.10, VIS 5.0 CZ, VIS 5.0 ES, FES3.6, CDP - 2011.1+2014.2, OP-COM, MPPS v12, MProg3, K-TAG, stroboskop, HANTEK DSO1060, BAKU702B, MLINK-DSP3005, toughbook CF-18, hafo kompiku a cajky od FACOM+WURTH+BERGEN.