Slabý signál immobilizéru - ztracené klíče (Octavia v. I)

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

pfujara
Sběrač informací
Odpovědi: 0

Příspěvek od pfujara »

Supervag ukazoval ID48 tak prý to je OK. Seženu TP03 a testnu. Díky za rady.
Ford S-max 1.8 TDCi 92kw, r.v 2008, Ford Transit 2.2 r.v 2012
HanZ
Aktivista

Příspěvek od HanZ »

přestaň hrát :bang: a raději to nech udělat někoho, kdo ví co dělá 8)
Hele chlapi, mám auto a nejede. Můžete mi prosím někdo poradit jak to mám pokud možno zdarma opravit, aby to zase jezdilo?? :woot:
pfujara
Sběrač informací

Příspěvek od pfujara »

Tak to jsem právě dnes udělal sehnal jsem odborníka se supervagem a že to vidí poprvé že to je divné. (crazy) Když si nevím rady tak se zeptám :?
Když koukám na hodiny tak včera :-)
anydraj
Aktivista

Příspěvek od anydraj »

Pokud to je predface tak ID13.To by mohl vedet ten odbornik se
Supervaginou.
HanZ
Aktivista

Příspěvek od HanZ »

No jo no, tak ono vlastnictví jakéhokoliv vybavení z tebe ještě nedělá odborníka (wallbash) To dělají až vědomosti a zkušenosti 8)
Hele chlapi, mám auto a nejede. Můžete mi prosím někdo poradit jak to mám pokud možno zdarma opravit, aby to zase jezdilo?? :woot:
sky59
Aktivista

Příspěvek od sky59 »

HanZ píše:No jo no, tak ono vlastnictví jakéhokoliv vybavení z tebe ještě nedělá odborníka (wallbash) To dělají až vědomosti a zkušenosti 8)
si nejaky premudrely... a dnes som volal inemu klonerovi a ten chcel za samostatny cip do focusa 40€ ! ked som mu povedal ze je to straaaasne moc ze si mam kupit skodu120 :-)

ostavam pri emu aj ked je na privesku (hanz vie o co ide.... a takych odbornikov co pytaju neospravedlnitelne sumy nech sa strcia aj s vybavenim do hrubeho creva
Octavia 1 Elegance rv2003 ASZ TDI PD 96kW M6 96500km
Kupena v maji 2003
/contitech rozv pri 90500 po 11 rokoch/
spotreba tempomat 140 plne auto 5.6 displej=realita
dlhodoba spotreba 5.1
spotreba pri 80 4.2L/100km
HanZ
Aktivista

Příspěvek od HanZ »

Tož zrovna ty zase začínej :lol2:

Když se ti nelíbí cena, táhni jinam. Nikdo ti nebrání, nenutí a je to čistě tvoje svobodné rozhodnutí. :twisted: Navíc tady neřeší cenu, ale to, že to prostě neumí ani "odborník", kterému to svěřil (wallbash)

On se sám již přesvědčil, že vybavení odborníka nedělá. Dělají to až vědomosti, které také něco stojí. Tvůj čas je očividně zdarma, když máš čas se sám vše učit, zkoušet a objevovat a řešit dlouhé týdny. Rád bych tě zaměstnal, když si svého času nevážíš. Dostaneš základní mzdu a budeš makat od nevidim do nevidim, dokud z toho kompletně nevyprázdníš hrube crevo!! (LOL)
pfujara
Sběrač informací

Příspěvek od pfujara »

Pánové snad se tu nebudete zbytečně dohadovat tato diskuze byla pro nás co chceme vyřešit nějaký problém a narazily jsme na odborníka co si s tím neví rady.
A moc děkuji za to že ty co vědí se tady rádi zadarmo s námi o zkušenosti podělí.
Takže Vám za všechny moc děkuji že trávíte čas psaním rad pro nás lamy :-D
pfujara
Sběrač informací

Příspěvek od pfujara »

Všem děkuji TP03 bez problému, tak nevím co jsem to narazil za odborníky.
Když jsem jim volal že už to mám v pořádku tak prý to není možné (crazy)
HanZ
Aktivista

Příspěvek od HanZ »

Tak to víš no, dneska je machr na světě největší každý druhý, který si včera koupil kabel, dneska ho zapojil a už by nejradši rejžoval na lidech, který ho nemají. Už jsem tu na takových pár individuí narazil. Nejvtipnější jsou borci, co před půl rokem žebrali o informace, co jak se dělá a dnes, aniž by práci druhých viděli, šmahem ji odsoudí, jako naprosto nahovno, jelikož jenom oni to umí nejlépe...Docela sranda. Opravdu se na tomto fóru dobře bavím. Ale jinak je tu pár rozumných lidí, prostě repekt.
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“