Tak jsem si včera s úsměvem na rtech zašel natankovat do garáže a po otevření vrat mě úsměv rychle přešel. olej rozlitej po podlaze, všechno zašpiněný a umatlaný, no fuj. Vytřel jsem to několika hadrama a omyl vodou s jarem, což ale rozhodně není dostatečné.
Čím půjdou umýt zbytky výfritu z betonové podlahy, která už něco pamatuje?
PS: Raději si dvakrát zkontrolujte že vám sedí víčko na kanystr
čau, dost levnej a učinej je Carlan, čistim tim všechno včetně barelů na olej, nic lepšího nevim, pokud by někdo věděl čim smýt ten nalepenej med na barelech za léta používání, tak bych mu zlíbal ruce
Mercedes Benz S124 250d (1989) EX
Škoda Fabia 1.9 tdi (2002)
Škoda Superb 2.0 TDI (2012)
Mám doma velkou černou plastovou hranatou zednickou vanu - kalfas a do něj dám vodu se sodou a nahoru hodím zapatlaný kanystr(třeba 3 vedle sebe) a nechám ho tam plavat 1-2-3 dny někde na sluníčku - podle zapatlání a pak to jde krásně dolů obyčejnou houbičkou na nádobí. Pak opláchnu a kanystry otočím zase jinou zapatlanou stranou dolů a postup opakuju, dokud nejsou celé čisté. Nebo naplň kanystr vodou a potop ho celý a máš to najednou, ale budeš ho pak muset vysušit a spotřebuješ hodně vody. Soda má tu výhodu, že to není žádné jedovaté svinstvo a je v každé drogerii za pár korun.
Aceton a hadr je lepší na malé věci a že je to teď hned umyté.