Zkušenosti s ND KAMOKA
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Zkušenosti s ND KAMOKA
Zdravim narazil jsem a eshopu AUTOMEDIK na tlumiče KAMOKA za velmi zajímavou cenu,máte někdo zkušenosti s těmito díly.Nebo co byste doporučily,něco za rozumnou cenu,nechci do starý vrány ALHA 01 vrážet nějaký závratný ceny.Zajímá mě poměr kvalita-cena.Děkuji za názory
-
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
občas se na některý levný auta nechám zlákat a vemu filtry,pakny, ale fakt jen tam kde je tlak na nízkou cenu....
jak psáno výše, normální díly se daji dneska koupit poměrně za dobrej peníz, už není doba jako kdysi když jsme kupovali s dědem na vrakáči starý destičky za litr páč nebyly běžně k sehnání mimo Rakousko, Německo...
jak psáno výše, normální díly se daji dneska koupit poměrně za dobrej peníz, už není doba jako kdysi když jsme kupovali s dědem na vrakáči starý destičky za litr páč nebyly běžně k sehnání mimo Rakousko, Německo...
Má někdo zkušenosti s tlumiči TRW? Potřebuji to na sline a nabízí se mi z těch lepších značek TRW, Meyle a KYB(pokud je to tedy Kayaba). Vyjdou docela dobře - Sachs a Bilstein jsou cca o 600 dražší.
Originál tam vydržely cca 360tis km.
Ještě dodám, že jsem našel pouze plynové. což mi přijde divný.
Originál tam vydržely cca 360tis km.
Ještě dodám, že jsem našel pouze plynové. což mi přijde divný.
Audi A6 Avant 3.0 tdi ASB