Montáž poloosy do převodovky 1.9 TDI
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Aktivista
prevodovku budes muset rozdelat protoze ti vypadla matice pro ten sroub co je nacvknuta v tom satelitu. Pokud mas oba unasece vymontovany tak se ti muze stat ze se ti satelity pootoci a vypanou do prevodovky.
G2,r88,mTDI,4x4,přev.ASD,ABS/EDS,Digifiz,klima, moped Honda VTR
A4,r99, 2,5TDI, AFB, 670t.km
Posviť tam dovnitř, zda tu matku neuvidíš, kam zapadla. Trochu mne to mate, nikdy mi to nevypadlo, ale výrobce píše, že se s tím nemá točit, pokud to není z druhé strany zajištěné..Možná bys ji vytáhnul magnetem, ale koukám na to jako vůl, co se ti stalo..A že je tam tolik místa, když tam druhý unašeč zůstal...
nepropadat panice...
píše,že druhý unašeč venku neměl,nikdy mi satelity ani čep nespadl dovnitř,v návodech píšou netočit a z jedné strany zajistit,to měl.Zažil jsem tohle u Dobla,otočená klec satelitů a šlo to otočit zpět a dobrý,ale taky mě omejvali,když jsem koukal do té díry a tam čep satelitu...to MUSÍ jít.Dej vědět jak to skončilo.
-
- Aktivista
presne tak pokud nevytahnes oba unasece tak s tim samotnym jednim sateliem nejde pootocit jen max na vuli zubu. A klec tam zadna neni jen takova plastova podlozka co je mezi vsem kolama a telem diferencialu, nejspis na snizeni treni a hlucnosti. Neni mi jasny jak to ze matice vypadla protoze je vyssi nez mezera mezi cepem a satelitem jedine ze by ta plastova podlozka byla treba vydrena pak by vule byla vetsi a matice mohla vypadnout
G2,r88,mTDI,4x4,přev.ASD,ABS/EDS,Digifiz,klima, moped Honda VTR
asi mas pravdu, jelikoz jsem z toho vytahl ted jakesi kusy plastu takze to bude asi KO, nema nekdo prevodovku na tento motor v okoli Opavy, jebat se mi s tim nechce a myslim ze bych nadelal vice skody jak uzitku, maximalne az dam nejakou druhou prevodovku a auto bude zas pojizdne, tak si pohraju s tou starou a popripade prodam jako nefunkcni, uz na to nemam nervy 

Seat Toledo II 1.9TDi AGR 66kw,
FB Sprint 764
egr off
maf off
kat off
FB Sprint 764
egr off
maf off
kat off