Kterého výrobce kotoučů a destiček by jste doporučili?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Obyčejné Bremba jsem měl 2x na AHF spolu s brembo deskama a brzdy byly dost ostré, brzdily skvěle, ale po chvíli dost vadly a obě sady se po 3000km zkroutily a to jsem je měl přímo z fabriky v Ostravě od známého co tam dělal. Takže asi je ta kvalita +- stejná. Anebo špatné počasí z Polska 
OI 1.9 TDI AHF
No, takhle to uplně neni, ale potřebovaly trochu zahřát (textar) jel jsem ale po dálnici 140 km/h a vjel mi borec zleva z vlekem 100 km/h nedobrzdil by kamion a cajk dal jsem si málem hlavou (na passatu klasika 288mm)
Mercedes Benz S124 250d (1989) EX
Škoda Fabia 1.9 tdi (2002)
Škoda Superb 2.0 TDI (2012)
též mě napadá, že cokoliv jsem si objednal po telefonu od překupníků dílů, nevim a netušim odkud to tahaj, krabice všechny origo, díly vyražený origo čísla, vše sedělo a nedrželo to, co objednávám se slevou od elitu, tak musim zaťukat, vše cajk
)) ať to jezdí a doma stojí 
Mercedes Benz S124 250d (1989) EX
Mam TEXTAR kotouce a desticky zatim na předni naprave a brzdy pískaj. A to jsem dlouho vybíral jakou znacku. Příšte už desticky original ty nepiskaj nikdy.
Druhovýroba asi musí být vzdy horsi nez original. TEXTAR je urcite dobra znacka, ale pro druhovýrobu musi mít horší kvalitu.
Dříve jsem pouzival desticky FERODO a ty nepískaly
Superb 2
Druhovýroba asi musí být vzdy horsi nez original. TEXTAR je urcite dobra znacka, ale pro druhovýrobu musi mít horší kvalitu.
Superb 2
Naposledy upravil(a) darebak dne 20 črc 2015, 14:10, celkem upraveno 2 x.
-
slovacek.milos
- Aktivista
pískání je problém v uložení destičky,
deska přehřeje mírně kotouč, ten se jen lehce zvlní
že netřepe ještě volantem a styčná plocha vyleštěná naspodu desky s držákem třmenu píská, vlivem kmitočtu desky
to místo se dá namazat, nebo na desku nalepit měký předmět který utlumí kmitání a pískání, fůru značek dává plechové uložení a s pískáním je konec
blbci u VW se to zatím nenaučili
deska přehřeje mírně kotouč, ten se jen lehce zvlní
že netřepe ještě volantem a styčná plocha vyleštěná naspodu desky s držákem třmenu píská, vlivem kmitočtu desky
to místo se dá namazat, nebo na desku nalepit měký předmět který utlumí kmitání a pískání, fůru značek dává plechové uložení a s pískáním je konec
blbci u VW se to zatím nenaučili

důkladně očistit pilníkem příp. drátěným kotoučem na rozbrusce,všechno kluzný, dosedací namazat vysokoteplotní pastou (tukem) na brzdy a žádný brzdy co jsem montoval nepískly. Dávám TRW a Textar.
Audi A8 3.0 TDI 171kw
Volvo XC90 2.4 D5 136kw Executive
Prodáno:
Volvo S80 2.4 D5 136kw
Audi A8 4.2 MPi V8 Quattro
OII Combi 1.9 TDI BXE 4x4
Allroad 2.5 tdi V6
OI 1.9 TDI
Volvo XC90 2.4 D5 136kw Executive
Prodáno:
Volvo S80 2.4 D5 136kw
Audi A8 4.2 MPi V8 Quattro
OII Combi 1.9 TDI BXE 4x4
Allroad 2.5 tdi V6
OI 1.9 TDI
Po tom co zacaly brzdy piskat jsem zadni cast desticek namazal ATE Plastilube a piskaji při dobrzdeni stejne. A delaj i rejchy do kotoucu jako by se tam dostal vzdy nejakej kaminek.Biimbo píše:důkladně očistit pilníkem příp. drátěným kotoučem na rozbrusce,všechno kluzný, dosedací namazat vysokoteplotní pastou (tukem) na brzdy a žádný brzdy co jsem montoval nepískly. Dávám TRW a Textar.
Nechapu to vsichni Textar chvalí.
Nestraš, já je včera objednal, ale , desky s keramikou.darebak píše:Mam TEXTAR kotouce a desticky zatim na předni naprave a brzdy pískaj. A to jsem dlouho vybíral jakou znacku. Příšte už desticky original ty nepiskaj nikdy.
Superb 2
OI 1.9 TDI AHF