spodní kuláky jsou 2 možnosti VR6 podvozek je jiná pohádka...
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Je to ze seatu toledo 81 kw je to prumer 280,jsou to tehlice,kotouce,brzdice a nejaky hadicky a odvzdusnovaky pry i s lozisky by to melo byt tak snad to pasne.
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
loshoubos píše:Ahoj,urcite se to tu nekde resilo ale nemohu to najit,chci se jen zeptat mam vw golf 3 variant tdi 66 kw (nyni uz asi vic) a chci se zeptat na brzdy? jake pouzit aby to brzdilo?Zadky mam bubny takze taky asi taky nejaky upgrade na kotouce.Ale z ceho?Byl bych rad aby zustala ctyr dira 4x100.A co na ten predek?Existuje nejaka lepsi varianta ve ctyrdire?Roztec chci zanechat kvuli kolum mam jak zimaky tak letnaky 4x100,a opravdu nemam na jine za kazdou radu budu rad.
ak mas teraz brzdy 256 chladene v predu..daj len drziaky z G60..ci ibiza 81kw ASV..tam vsade sa davali 280/22 ...4x100.
a platnicky mozu byt na 256...znacky ako Ti radia..alebo ja mal na GIII CTF...aj OMP. bobma!
loshoubos píše:Ahoj,urcite se to tu nekde resilo ale nemohu to najit,chci se jen zeptat mam vw golf 3 variant tdi 66 kw (nyni uz asi vic) a chci se zeptat na brzdy? jake pouzit aby to brzdilo?Zadky mam bubny takze taky asi taky nejaky upgrade na kotouce.Ale z ceho?Byl bych rad aby zustala ctyr dira 4x100.A co na ten predek?Existuje nejaka lepsi varianta ve ctyrdire?Roztec chci zanechat kvuli kolum mam jak zimaky tak letnaky 4x100,a opravdu nemam na jine za kazdou radu budu rad.
ak mas teraz brzdy 256 chladene v predu..daj len drziaky z G60..ci ibiza 81kw ASV..tam vsade sa davali 280/22 ...4x100.
a platnicky mozu byt na 256...znacky ako Ti radia..alebo ja mal na GIII CTF...aj OMP. bobma!
Seznal jsem si komplet ze seatu toledo ale kotouce byly ko a desticky byly 3 ok a u jedna v riti,takze musim koupit jak kotouce tak desticky,slo mi spis o znacku aby se mi to pri razantnejsim brzdeni nekroutilo,asi pujdu do bremba muzu mit jeden po750 kc normalni nakupka je 1100 kc.
Taky jsem řešil co vymyslet u G3, ale 15" na zimu nic moc a milion věci okolo obstarávat...
Koupil jsem jen vrtané Zimmermanny + lepší destyčky od Feroda DS Performance a na těch pár koníků co mám výkonu bohatě dostačuje i 256mm kotouč
turbo kamna power píše:Jak píšou kluci, na předek G60 kotouče 280mm, brzdiče na to buď taky G60, nebo mk3 GTI, nebo dvoupístky z audi S2.
Na zadek pak komplet z mk2/mk3 GTI 228mm kotouč, brzdič pa může být použit i z mk4
Jinak co se kotoučů a desek týče, tak dobře fungují komplety od ATE, TRW, nebo třeba kombinace Textar desek a Brembo Max kotoučů
Jo a počítej s tím, že na 280mm kotouč to chce min. 15" kola
ty trmeny z S2 pasuji rozteci na tehlice nebo tam musi byt mezikus?to by se me libilo