Držák trysky se senzorem pohybu 1.9 TDI,66kw AHU
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Držák trysky se senzorem pohybu 1.9 TDI,66kw AHU
Dobrý den
mám spatný master vstrik a chci se zeptat jeste se dá vyměnit jen ten senzor pohybu na tom vstriku, dále na to že prý u 66kw verze je ten koužek žlutý a u vstriku 81kw je bílí. Je to pravda nebo ne ? Rikal mi to mechanik co to měl píchlé na vagu. Díky
mám spatný master vstrik a chci se zeptat jeste se dá vyměnit jen ten senzor pohybu na tom vstriku, dále na to že prý u 66kw verze je ten koužek žlutý a u vstriku 81kw je bílí. Je to pravda nebo ne ? Rikal mi to mechanik co to měl píchlé na vagu. Díky
nejspíš máš ko kabeláž ten snímač moc neodchází a vyměnit nejde pouze celé tělo vstřiku
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
tam podla mna staci dodrzat normu a Ty mas EURO2 ak sa nemilim tie su nastavene na 190 barov takze sleduj tento udaj a moze byt aj z 81 kW verzie akurat musis pouzit svoju spicku...inak http://auto.bazos.cz/inzerat/50494780/V ... I-66kW.php asi aj tu http://auto.bazos.cz/inzerat/50453113/M ... odovka.php atd...inak zmeraj odpor a ma byt okolo 100 ohmov
Tdi
Nic ve zlým ale ne, radši to někomu svěř když nemáš ani ponětí jak změřit základní věc jako je odpor
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
SW Dieselpower