Jednodušší by bylo babku prostě s dědou nikam nepouštět, když už děda neví co dělá.
Já vím že to prostě zní hrozně, ale pokud děda vystoupí z auta a už v tu chvíli neví že tam nechal svojí ženu a zamče, tak by pro bábi opravdu bylo lepší kdyby s ním nikam nemusela.
Deaktivace safe pri zamknuti auta(KURIOZITA)
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
slovacek.milos
- Aktivista
asi nejlíp uděláš když si zajdeš k odborníkovi na seniorskou pečí on ti poradí jak se chovat,Pepa1111 píše:On to ale zmáčkne nevědomkya zkus něco vysvětlovat 80-desátiletému člověkovi
to je asi bezpředmětný.
Kladivo jsem vyloučil hned.
Pouze profesionální řešení prosím![]()
Kdyby šel vyřadit nějaký kablík nebo nakodovat bylo by to geniální
než řešit tehnické roblémy, i ty jendou pokud se ti podaří budeš starý a budeš potřebovat péči než zemřeš
safe to by jsi musel jeden zámek po druhém ven a vyředit blokování a to tě je asi pro tebe moc práce, něco napíchnout a za pět minut pořešit přes pc nejde
Určitě není pro mě problém vytáhnout všechny zámky a poštelovat je. Ty víš jak to vyřadit touto cestou?slovacek.milos píše:asi nejlíp uděláš když si zajdeš k odborníkovi na seniorskou pečí on ti poradí jak se chovat,Pepa1111 píše:On to ale zmáčkne nevědomkya zkus něco vysvětlovat 80-desátiletému člověkovi
to je asi bezpředmětný.
Kladivo jsem vyloučil hned.
Pouze profesionální řešení prosím![]()
Kdyby šel vyřadit nějaký kablík nebo nakodovat bylo by to geniální
než řešit tehnické roblémy, i ty jendou pokud se ti podaří budeš starý a budeš potřebovat péči než zemřeš
safe to by jsi musel jeden zámek po druhém ven a vyředit blokování a to tě je asi pro tebe moc práce, něco napíchnout a za pět minut pořešit přes pc nejde
a zkus něco vysvětlovat 80-desátiletému člověkovi