Deaktivace safe pri zamknuti auta(KURIOZITA)

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

favo
blázen
Odpovědi: 0

Příspěvek od favo »

Jednodušší by bylo babku prostě s dědou nikam nepouštět, když už děda neví co dělá.
Já vím že to prostě zní hrozně, ale pokud děda vystoupí z auta a už v tu chvíli neví že tam nechal svojí ženu a zamče, tak by pro bábi opravdu bylo lepší kdyby s ním nikam nemusela.
T-ROC 2.0 TSI 4Motion
Golf IV 1.9 TDi ASZ
Přispěvovatel

Příspěvek od Pepa1111 »

On to ale zmáčkne nevědomky (LOL) a zkus něco vysvětlovat 80-desátiletému člověkovi (wallbash) to je asi bezpředmětný.
Kladivo jsem vyloučil hned.
Pouze profesionální řešení prosím :D
Kdyby šel vyřadit nějaký kablík nebo nakodovat bylo by to geniální ;)
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

Pepa1111 píše:On to ale zmáčkne nevědomky (LOL) a zkus něco vysvětlovat 80-desátiletému člověkovi (wallbash) to je asi bezpředmětný.
asi nejlíp uděláš když si zajdeš k odborníkovi na seniorskou pečí on ti poradí jak se chovat,

než řešit tehnické roblémy, i ty jendou pokud se ti podaří budeš starý a budeš potřebovat péči než zemřeš

safe to by jsi musel jeden zámek po druhém ven a vyředit blokování a to tě je asi pro tebe moc práce, něco napíchnout a za pět minut pořešit přes pc nejde ;)
Pepa1111
Přispěvovatel

Příspěvek od Pepa1111 »

slovacek.milos píše:
Pepa1111 píše:On to ale zmáčkne nevědomky (LOL) a zkus něco vysvětlovat 80-desátiletému člověkovi (wallbash) to je asi bezpředmětný.
asi nejlíp uděláš když si zajdeš k odborníkovi na seniorskou pečí on ti poradí jak se chovat,

než řešit tehnické roblémy, i ty jendou pokud se ti podaří budeš starý a budeš potřebovat péči než zemřeš

safe to by jsi musel jeden zámek po druhém ven a vyředit blokování a to tě je asi pro tebe moc práce, něco napíchnout a za pět minut pořešit přes pc nejde ;)
Určitě není pro mě problém vytáhnout všechny zámky a poštelovat je. Ty víš jak to vyřadit touto cestou? 8)
DIAG
Nováček

Příspěvek od DIAG »

Tak když děda vystoupí, ať si babička pootevře dveře a zpět přivře jenom na první západku.
Pepa1111
Přispěvovatel

Příspěvek od Pepa1111 »

Nejhorší je že to auto nemám u sebe abych mohl experimentovat.
Nějaká profesionální rada ?
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“