Politicka situace ve svete

zcela mimo automobilovou tématiku

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
TDI tech
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od TDI tech »

jericho-3 píše:Tereza by spíš měla přestat hulit a když už něco, tak to, co někoho potěší. Amíkům se vyčítá, že 20 let podporovali Kaddáfího a 10 let Saddáma. Když to skončilo a Saddámovi zatrhli tipec, tak jim vyčítají, že jej měli nechat být. Arabské jaro začali mlaďasové slintající na sociálních sítích se svými příbuznými v Evropě a chtěli se také mít jako oni, a ukončit vládnutí despotů generace svých rodičů a dědečků..Papiňák prasknul a vznikl chaos, kterému nerozumí nikdo, ani ti, kteří chtěli změnu...Ale vina je na fanaticích z Talibanu a podobných magorech...Neměli dávat bomby na velvyslanectví, unášet cizince,a vraždit v Evropě a na západě...Dovedete si představit, co by se stalo, kdyby 11. září bylo v Rusku a odpálili jim třeba Kreml? Tam by žádné demokratické pokusy nebyly a páni novináři by ani nevylezli z děr a možná že i my všichni...
Jericho to ty by si mal prestat hulit, alebo aspon zmenit matros :roll:
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Kouřil jsem přes 30let a už 14 let nekouřím a to mi stačí. Stačí mi vzruchy běžně dostupné v životě. Včera jsem byl na oslavě 60 -tin a kvitoval jsem, jak jsem udělal dobře, že jsem s tím praštil..Cˇlověk má před 50- sátkou tento zlozvyk eliminovat, protože to dávno není požitek, ale jen blbý zvyk...Ale pořád si pamatuji účinek nikotinu a dokonce marjánky...Někdy to lidem po určitou dobu vymete mozek..A proto se v té době nemají dělat žádná prohlášení..
nepropadat panice...
frantacech
Aktivista

Příspěvek od frantacech »

jericho-3 píše:Kouřil jsem přes 30let a už 14 let nekouřím a to mi stačí. Stačí mi vzruchy běžně dostupné v životě. Včera jsem byl na oslavě 60 -tin a kvitoval jsem, jak jsem udělal dobře, že jsem s tím praštil..Cˇlověk má před 50- sátkou tento zlozvyk eliminovat, protože to dávno není požitek, ale jen blbý zvyk...Ale pořád si pamatuji účinek nikotinu a dokonce marjánky...Někdy to lidem po určitou dobu vymete mozek..A proto se v té době nemají dělat žádná prohlášení..
... tradicne o koze (rofl)
ObrázekRUN With The BULLS And HUNT With The BEARS....
frantacech
Aktivista

https://www.youtube.com/watch?v=X5JnPdatWv4

0:00 - Americká ratingová agentura snížila rating Evropské unie na negativní.
13:18 - Aktivita Komise pro záchranu Ukrajiny Azarova.
21:59 - 70. výročí bombardování Hirošimy a Nagasaki.
24:43 - Návrh vytvořit tribunál ohledně bombardování Hirošimy a Nagasaki.
28:14 - Čína, Venezuela a Angola se zdrželi hlasování ohledně provedení tribunálu o sestřeleném MH17
29:56 - Default (finanční bankrot) ostrovního území USA Puerto-Rico.
32:25 - Lukašenko se setkal s poslem USA a posoudil situaci na Ukrajině.
42:23 - Časté havárie ruské vojenské techniky v poslední době.
44:00 - Proč krmit buldozery? (o ničení potravin pod sankcemi)
48:23 - Prohlášení Poklonské o tom, že zřeknutí se trůnu ze strany Mikuláše II. není právně platné.
52:55 - Vsevolod Čaplin (hodnostář Ruské pravoslavné církve, pozn.) prohlásil o nutnosti změny elity v Rusku
1:02:51 - Žádné bohatství nemůže převážit vliv zveřejněné myšlenky.
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Jo, zakuklenče, aspoň to není fikce, jako ty tvoje ivánkovské sračky, které sem dáváš. Jsi sběratel odpadu, kolikrát když jdu ke kontejneru na tříděný odpad, vzpomenu si na tebe...vlastně na tvou kuklu.
nepropadat panice...
frantacech
Aktivista

emericky ISIL utoci na Syrskou armadu GRADY nejspise z UA

https://www.youtube.com/watch?v=OxTkTASbh-8

http://rusvesna.su/news/1439722687
Pelep
Přispěvovatel

Příspěvek od Pelep »

Zajímavý
BMW E46 328i automat LPG
Passat b5 1.9 TDI-PD 85 kW 4Motion
EX:
BMW 318 TDS, chip, kat i egr pryč, jezdim na friťák nebo vyjetou hydrauliku.
Peugeot 106 1.4 Sport, Felda 1.3, Opel Kadett, Mazda 121
frantacech
Aktivista

Obrázek

"Gay is okay!" Ještě dál v průvodu bylo vidět národovecký transparent: "Buďme Čechy, buďme geji." Jako druhý z alegorických vozů jel valník americké ambasády, z kterého se hned vedle papírové figuríny Baracka Obamy culil velvyslanec Andrew Shapiro.

http://www.parlamentnilisty.cz/arena/mo ... eji-395313

Obrázek

Obrázek

https://twitter.com/AndySchapiro/status ... 20/photo/1

... a tradicni otazka PROC? Cui bono?

Na jedne strane emerika usa stvorila alkajdu i islamsky stat, ktery podporuje, skoli i financuje a zene ho na evropu za mlceni kolaborantskych evropskych vlad..

Emeriku usa ktera doslova vyhani nelegalni imigranty do eu, cimz do budoucna likviduje ZCELA TURISTIKU a tim ekonomiku postizenych statu

Na strane druhe zde mame emeriku usa ktera co ji sili staci podporuje na nejvyssim levelu s plnym diplomatickym nasazenim svych ambasad a plne v rozporu ze zasadou nevmesovani se danom zakonem homosefualni agendu za ucelem rozbijeni narodu, jejich soudrznosti a vytvoreni dostatecne viditelneho cile pro sve ISIL, ktere jsou vuci tomuto nesmiritelni.

ROZDEL... a PANUJ...

https://www.youtube.com/watch?v=zaP3jyANFl0

Nadoj duhu , Ochutnej duhu

co je v USA dnes možné vidět za účasti a asistence starosty, radních města, státní správy a policie.

Up Your Alley Fair
San Francisco, July 27, 2008

http://www.zombietime.com/up_your_alley ... /index.php
frantacech
Aktivista

Začíná to být komické ... ted maji otroku mnohem mnohem vic

Obrázek

Světem hýbe kauza celebrit s otrokářskou minulostí

Když dal americký herec Ben Affleck (43) souhlas s účastí v pořadu Najdi své kořeny televizní stanice PBS, myslel si, že pátrání v jeho rodokmenu po anglických, irských, skotských a německých předcích bude prostě zábava. Jenomže nebyla. Sto padesát let stará historie se mu předvedla, jak to ostatně historie mívá ve zvyku, v krajně nevítané podobě.

Během natáčení totiž v říjnu 2014 z několika listů zažloutlého papíru s daňovým soupisem movitého majetku vyšlo najevo, že Affleckův praprapradědeček Benjamin L. Cole ze Savannahu ve státě Georgia v roce 1858 vlastnil 25 otroků – mužů a žen – vykázaných stejně jako vlastnictví koní či dobytka.

Otec viktoriánského premiéra Gladstonea (který v prvním poslaneckém projevu otrokářství hájil) byl vůbec největší otrokář – na devíti plantážích vlastnil 2508 lidí. Dále jsou na seznamech předkové spisovatele Grahama Greena, básnířky Elisabeth Barrett Browningové, zmíněného George Orwella (jehož děd měl „jen 218“ otroků) – ale pak to začíná houstnout.

Mezi odškodněnými jsou totiž i předkové nynějšího premiéra Davida Camerona, kteří měli na velké třtinové plantáži na Jamajce 202 otroků. Předseda vlády se ale nenechal jako Affleck vyvést z míry a odmítl se s médii o této záležitosti bavit. Seznamy obsahují rovněž jména předků konzervativního exministra Douglase Hogga či nejstaršího anglického bankovního klanu Baringsů, u nichž měla peníze uloženy královská rodina. Otroky měl i hrabě Harewood, jehož potomek je bratrancem královny Alžběty II.

Ostatně i americký prezident Barack Obama má ze strany své původem irské matky také otrokáře v rodokmenu. Většinou sice vlastnili jen dva, maximálně 18 otroků, ale příznačné je, že šéf Bílého domu tuto kapitolu ve vlastním životopisu Sny mého otce z roku 1995 úplně vynechal.

http://www.novinky.cz/zena/styl/377393- ... losti.html
frantacech
Aktivista

Paní učitelka se ptá dětí, co dělají jejich tátové. Mařenka říká: "Můj tatínek je pekař." Paní učitelka na to: "Pekař peče chleba, děti. To je moc užitečné povolaní." Pepiček říká: "Můj tatínek je hodinář." Paní učitelka na to: "Hodinář zpravuje hodinky, děti. To je moc užitečné povolaní." Ivánek říká: "Můj tatínek tančí nahatý kolem tyče v gay-klubu." Paní učitelka odpoví diplomaticky: "No, i tohle je povolaní, které někdo musí dělat." Po skončení hodiny vezme Ivánka bokem a ptá se: "Fakt váš tatínek tančí nahatý kolem tyče v gay-klubu?" A tu Ivánek upřímně odpoví: "Ale ne, ve skutečnosti děla poslance, ale my se za něj hrozně stydíme..."

Obrázek

Unikátní: Publicista se ohrazuje proti nařčení, že je příznivcem Václava Havla. A shrnuje díly viny zesnulého na krizi s uprchlíky

Publicista Daniel Veselý byl v reakci na své poznámky k uprchlické krizi označen čtenáři za "havloida", tedy příznivce Václava Havla. Proti tomu se ve svém komentáři pro ParlamentníListy.cz přispěvatel Českého rozhlasu, Britských listů a webu Altpress ohrazuje.

Zastánci přijímání uprchlíků ze zemí globálního Jihu a muslimů bývají posměšně a urážlivě nazývání „sluníčka“, „multi-kulti fanatici“, či dokonce „havloidi“. To poslední označení mi přijde velice zavádějící, ačkoliv je pravděpodobné, že kdyby Václav Havel stále žil, práv běženců by se v rámci „univerzálního humanismu“ zastával. Nicméně bývalý prezident učinil několik rozhodnutí, která mají podíl na vytvoření podmínek nejen pro vznik islamistického terorismu, ale i uprchlické krize.

Když v roce 2003 provedla administrativa amerického prezidenta George W. Bushe nelegální invazi do Iráku, tak ani experti na bezpečnost neočekávali, že povede k tak hororovým koncům, byť před výrazně negativními konsekvencemi předem varovali. Ve studii s názvem The Iraq Effect publikované v roce 2007 se můžeme dočíst, že před tímto vojenským vpádem v zemi prakticky neexistovala Al-Kájda ani teroristické útoky islamistů, které se kvůli angloamerické invazi a okupaci zesedminásobily, a to v podobě stovek džihádistických útoků po celém světě.

„Nechtěný“, ale nevratný bumerang

Okupační správa amerického „protektora“ Paula Bremera v Iráku marginalizací baathistických elementů v tamních ozbrojených a bezpečnostních silách a jednostrannou favorizací šíitů v podobě desítek tisíců propuštěných sunnitských vojáků a policistů vytvořila třaskavé podhoubí sektářské války, která „inspirovala“ i sektářský konflikt v Sýrii, který dosud „vyrobil“ osm milionů uprchlíků.

Okupace Iráku vysídlila více než 4 miliony osob, z nichž dva miliony opustily Irák. I tito lidé byli nuceni uprchnout ze své země, na jejíž okupaci se podílela též Armáda ČR. V důsledku nelegálního vpádu mohlo zahynout milion Iráčanů a podle slov samotného prezidenta Baracka Obamy kriminální aktivity jeho předchůdce vedly k vytvoření podmínek pro vznik a rozmach Islámského státu, před nímž prchají celé masy nešťastníků.

Tuto neblahou skutečnost potvrzují taktéž experti na vojenskou a bezpečnostní problematiku, jako jsou například bývalý operativec CIA a nyní akademik Graham Fuller, bývalý generální tajemník OSN Kofi Annan nebo bývalí poradci předního architekta irácké invaze Tonyho Blaira. Investigativní novinář a akademik Nafeez Ahmed píše o tom, že dokonce i Pentagon předpovídal, že americká podpora pro syrské rebely bojující proti syrské vládě povede k vytvoření něčeho takového, jako je Islámský stát. Není vůbec bez zajímavosti, že se tyto informace díky silné mediální cloně jen stěží proderou na světlo boží.

Dopis osmi a selektivní historie

A jak s tím vším souvisí Václav Havel a jeho podíl na těchto tragických dějinných zvratech? Asi nejzávažnější počin bývalého prezidenta, za nějž měl podle mého soudu nést zodpovědnost, byl jeho vlastnoruční podpis takzvaného Dopisu osmi, v němž spolu s dalšími evropskými státníky vyzývá OSN, aby podpořila Bushovo a Blairovo tažení proti Iráku. Víme, že šlo o podporu nelegální invaze, tak jak ji klasifikuje mezinárodní právo, a její architekti by měli být pohnáni před spravedlnost. Skutečnost, že tehdejší prezident ČR Václav Havel písemně tuto agresi potvrdil, z něj podle mého mínění dělá druhořadého komplice – a tímto i spoluviníka na vytvoření podhoubí pro eskalaci džihádistického teroru – což se podle řady odborníků i politiků dalo očekávat už před zahájením invaze – a částečně eskalaci uprchlické krize.

Dále, fakt, že Václav Havel, který viděl děsivé důsledky angloamerické invaze a okupace Iráku, na níž se v roli „sekundanta“ podílela AČR, nikdy své rozhodnutí nezrevidoval a svůj podpis zpětně neodvolal, je sám o sobě dost vypovídající.

Saúdská Arábie, Afghánistán a Libye

Bývalý prezident Václav Havel na začátku roku 2001 podnikl státní návštěvu Saúdské Arábie a dalších blízkovýchodních zemí, aby tam podle vlastních slov „prohloubil kontakty“ - jinými slovy prohloubil politické a ekonomické kontakty, a to především s tamní podnikatelskou komunitou. Saúdská Arábie je, ve spolupráci se CIA, pákistánskou tajnou službou ISI, dlouhé dekády primárním vývozcem politické doktríny wahhábismu do světa, jehož „ideje“ se od „idejí“ Islámského státu příliš neliší. Rijád je i nadále aktivním sponzorem globálního džihádistického terorismu. Jestliže s těmito skutečnosti nebyl bývalý prezident v době své návštěvy Saúdské Arábie obeznámen, o čemž ale silně pochybuji, neznalost jej neomlouvá. Nezapomínejme také na to, že loni české zbrojovky v rámci oněch „prohloubených kontaktů“ vyvezly rekordní množství zbraní do Saúdské Arábie, která se vojensky přímo podílí na destabilizaci Sýrie a tamní uprchlické krizi.

Do Evropy se snaží dostat i uprchlíci z Afghánistánu, kteří utíkají jak před terorem Talibánu, tak cizích okupačních jednotek a s nimi spojených afghánských sil. Spojené státy provedly v roce 2001 invazi do této země, která byla na jejich nátlak „legitimizována“ až o několik měsíců později v Radě bezpečnosti OSN. Tento vpád exprezident Havel taktéž silně podporoval, byť bez vlastnoručního stvrzovacího podpisu. Podle renomovaného novináře Ananda Gopala mohl Washington zkraje dosáhnout triumfu a Talibán porazit, nicméně pozdější vojenské operace odpor tálibů „reaktivovaly“ a tento neslábne, pokračuje až do dnešních dnů, a konflikt obecně jen prodlužuje agónii tamních obyvatel. Na okupaci Afghánistánu se AČR podílí dodnes, a česká armáda tedy na jejich utrpení nese svůj díl viny.

Občan Václav Havel v březnu roku 2011 prohlásil, že zásah západních zemí v Libyi, která se v té době zmítala v občanské válce, „bude nutný“. Dnes víme, že vzdušná kampaň NATO Libyi účinně zničila, vytvořila ideální prostor pro pašeráky s běženci, a podle některých pozorovatelů přímo zahájila uprchlickou krizi, jíž Západ nyní čelí.

V kostce. Na základě uvedených faktů mi tedy není příliš jasné, proč jsou zastánci imigrantů a muslimů nazýváni „havloidy“, když i některá z rozhodnutí zesnulého prezidenta stojí v příkrém rozporu s tímto označením?

http://www.parlamentnilisty.cz/arena/mo ... iky-395401
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Máš zvláštní schopnost užívat si lidské extrémy a úchylky. Vždy když na tyto věci někdo nadměrně upozorňoval, patřil k nim. Nedáváš si taky pod plavky, když jdeš na plovku zaječí pacičku, aby vyniklo tvé "mužství" ?. Je to obdoba, jako když náckové vyráběli propagační filmy, kde ukazovali polodementní židy a různé další nešťastníky a ukazovali národu, čeho je třeba se zbavit ...což jim šlo velice dobře. Jelikož % ůchylek podobných animozit jsou v celé lidské populaci přibližně stejné, tak procento buzíků v USA a v Rusku je obdobné, jen hon ala Rusko a podobných blbů tvého typu na tyto minority mluví hlavně o vás, co jste zač. Ono šukat malé holčičky a staré báby je podle rádoby heterů jako jste vy vlastně normální..Pokud se u toho ukájíš, pouštěj si to doma a snaž se na veřejných záchodcích neočumovat cizí ptáky, ty jsou určeny jinému pohlaví, a je vidět, že ty v tom dost lítáš...
nepropadat panice...
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

OFFTOPIC pro Jericha: Jericho, opakovane te upozornuji - nemrv nas rodny jazyk psanim "Ů" na pocatku slova. Prestan se vymlouvat, ze na to nevidis, proste si to zatluc do ty tvy palice. Pro nas Cechy je to na stejne úrovni jako kdyz nekdo pise "w" namisto "v".

PS: ano, jsem si plne vedom, ze ja sam pisu bez diakritiky, ale to ma sve opodstatneni a rozhodne nejsem sam, zatimco ty jsi jediny z meho okoli kdo takto przni nas jazyk ... pokud pro tebe bude lehci psat bez diakritiky, bude to únosnejsi (a verim ze nejen pro me) a dost mozna budes psat ty svoje plky i rychleji
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

:) Možná bychom Foreste si mohli dát závod v diktátu..Např. ZAVILÍ ŠAKALI ZAVILE VYLI../je to dobře?/., Ale mám obavu, že ty ,jako " kancelářská krysa" a jako inernetový profík si svůj text necháš zkontrolovat internetem a pak budeš machrovat..Ty to máš vyřešeno, ty píšeš jako prvňáček bez háček a čárek, ale vadí ti moje chyby. Já kolikrát nevidím , zda je to čárka nebo tečka, což potom kroužek..Ale v podstatě máš pravdu, tak se ti omlouvám, za tvá příkoří, jen se podivuji, že zvládneš poslouchat mladé redaktory ve sdělovacích prostředcích, kteří sice mluví anglicky jako když bičem mrská, ale mluví česky tak, že v kanálu při prasklém potrubí mluví čeští dělníci lépe. Tohle mne zase tahá za uši, být vybaven titulem a mluvit jako přeškolený imigrant. Byl by jsi schopen napsat milostný dopis svou rukou? Schválně to zkus..A na závěr si uvědom, že jsem jen automechanik, který byl celý život špinavý od šmíru, který mnohokrát jedl rohlíky i s tím šmírem, protože v terénu nebyla možnost se umýt a neměl na rukou rukavice, aby se náhodou nezašpinil a při oduševnělém rozhovoru nad nesmrtelností chrousta kolegové magistři nezpozorovali špínu za nehty.. a nebyli zděšeni, že dělám fyzicky..A hlavně nebuď srab a přiznej se, že můj kroužek nad u je jen zástupný problém.Prostě se mnou nesouhlasíš a moje plky nesnášíš. Radši napiš, hele já s tebou nesouhlasím , je to takhle a takhle a mám pravdu proto a proto..Jiný názor mě nevadí, ale musíš říci PROČ ....nemám pravdu...A nebuď smutný, burani jako já český jazyk neohrozí...
nepropadat panice...
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

OFFTOPIC PRO JERICHA, NETYKA SE TOHOTO TEMATU, PROTO OZNACENO KURZIVOU:

Jericho, mas pravdu, jsi jen automechanik, ktery je schopen jist rohliky se smirem.

Mimochodem, to, co jsi napsal mi neni znamo, nebot jeste ze zakladni skoly, kdy jsem se ucil vyjmenovana slova tak nas to ucili trochu jinak: "sverepi sakali zavile vyli na bily mesic kdyz vily vily vence" (samozrejme s diakritikou).

A kdyz jsme u te kontroly pravopisu, tak jsi zase vedle. Uvedom si, ze pisu-li bez diakritiky, nemam sanci pravopis efektivne kontrolovat protoze jako chybne zapsane je zobrazovano kazde slovo, ve kterem je diakritika (vis, tak se rika "hackum a carkam") ;) Mimochodem, prvnacci (alespon u nas) pisi s diakritikou - zase "vedle" ;)

A duvod, proc pisu bez diakritiky? Psal jsem to jiz nekolikrat ale pro nektere zjevne plati, ze opakovani je matka moudrosti: tak je to z duvodu kodovani a interpretace jednotlivymi prohlizeci, zvyk z anglicke klavesnice a chatu, ktery jsme na VS pouzivali pri komunikaci v siti (vsechny bezne komunikacni prostredky jako skype, ICQ apod. byly SW zakazany spravcem site), navic to umoznuje rychlejsi psani. Kazdy, kdo kdy se mnou byl na skypu, mirande, icq, fuckbuku ci jinem chatu tak vi, ze jsem schopen psat hodne rychle.

Toto si take zatluc do palice, protoze to neni poprve, co ti to pisu, akorat ses uz asi senilni takze zapominas.

Co se milostnych dopisu tyce, nemusim to zkouset, praxe hovori v muj prospech, nebot patrim mezi "vymirajici romantiky". Navic nehodlam tuto cast sveho soukromi nikterak na verejnosti pitvat, nicmene vez, ze jsem byl opakovane vyhlasen jako nejlepsi pisatel slohove prace na stredni skole.

Dar jazyka a vyrecnosti zde nezamerne prezentuji prubezne, pokud jde o "krasopis" pak vez, ze umim psat psacim, nicmene pouze plnicim inkoustovym perem a nebo jeho elegantni nahradou od Parkera - mam-li psat cokoli propiskou, je to pro me dehonestujici a vystup rozhodne memu oku nelahodici.

Kdybych si myslel, ze to pomuze, tak bych ti napsal skript/makro (chapej podpurnou aplikaci), ktere by po mezerniku menilo tebou zmacknute/napsane "ů" a "ú" ale problem by se vyresil jen castecne, protoze ve slovech odvozenych (s korenem) od slov s "ú" na zacatku by zustavalo stale "ů" ... a napsat takovy skript, ktery by nas dokazal ochranit i od tohoto by mi zabral znacnou dobu - a za to mi nestojis!

Co se argumentace na dana temata tyce, kdyz s tebou souhlasim, nemam to problem napsat a naopak. Vez, ze zadny "zastupny problem" tu takto neresim, jen me to tvoje "ů" na zacatku vety irituje a nenechava lhostejnym.

A opakuji: NEVYMLOUVEJ SE NA TO, ZE NA TO NEVIDIS!

Jak by rekl Sir Arthur Conan Doyle: " „Velkou chybou, drahý Watsone, je zabývat se domněnkami, když máme přesná fakta.“ ;)

Staci vyuzit funkce Hledat, zadat si namatkou klicove slovo "ůplně" a jako autora "jericho-3" - vyjedou desitky temat, takze UZ SI KONECNE PRESTAN HRAT NA SLEPEHO, KDYZ JSI JEN PROSTY IGNORANT. Jedna vec je obcas udelat chybu, druha chybovat stale a aniz by sis z toho vzal ponauceni.
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Ty nejsi člověk, ale stroj..Máš asi stejnou hodnotu jako starý mobil. Neumíš česky psát ani mluvit a co je nejhorší, jsi narcis..Je mi tě líto papánku..
nepropadat panice...
Odpovědět

Zpět na „Diskuze - MIMO mísu“