Takze ty zdvihátka mají číslo 038 109 309 C , v pruhledny plastovy krabicce a zataveny v igelitu s olejem, Made in na tom není , jen napis INA a to objednaci cislo, jsou cely sedy/stribrny a opet me mechanik utvrzoval ze je bezne montuji i do PD . Dal jsem za ne 3570 ,- , mam kamaráda mechanika v Seatu (v Jihlave je Seat v jedny firme se Skodovkou) , sehnal mi je tam za nejakou jejich nakupku nebo tak nejak, za origo saly jsem platil 1840 ,- , origo simerink na vacku kolem 500,- . Beru od nej hodne dilu a nikdy problém nebyl . Abych sel ofiko k nim do prodejny a koupil tam, tak na to bohužel nemam, i ja se bohužel musim zivit rukama

Tudiz na zadnou reklamaci nárok samozrejmne nemam

. Ted co mi dal Marena novy, tak byly cely cerny , ze pry jsou delany primo pro PD .
Ještě ma napadlo, mozna to je blbost, ale v tom Nemecku to jezdilo na Long Life, ja jsem to pak nechal v budikach překódovat na normal vymeny po 15 tis, nemohl třeba ten Total rozerat nebo rozpustit nejaky sracky po tom LL ? Ze by se třeba potom tim znehodnotil, zdegradoval a malo mazal ??