HONDA S2000 2.0 240PS DYNO RUN by DIESELPOWER

Toto fórum slouží ke zveřejnění výkonových grafů Vašich vozů.

Moderátoři: šulda, JasteR, Moderátoři

favo
blázen
Odpovědi: 0

Příspěvek od favo »

Tak si tak říkám, kam se nám poděla ta Honda S2000 :?
T-ROC 2.0 TSI 4Motion
Golf IV 1.9 TDi ASZ
Aktivista

Příspěvek od zero1724 »

favo píše:Tak si tak říkám, kam se nám poděla ta Honda S2000 :?
Joo kamarade, ta tu nejspíš nikoho nezajímá, tady je to jak tichá pošta ve zvláštní škole, rekneš honda a na druhé straně vyleze sracka, tady jezdí nejrychleji tdi a hlavně rovně... pár let už tohle fórum navštěvuji a do r. 2011-12, toto fórum obohacovali slušní prodejci, upravci a uživatele co poradili a nad lecčem jsi se zde zasmál, teď co komentář to snaha se zviditelnit, ukázat se, někoho přechytračit... aspoň z toho mám srandu, z toho co mi odepise např. Forest a jiní, na to se vyloženě těším (LOL)
Mercedes Benz S124 250d (1989) EX
Škoda Fabia 1.9 tdi (2002)
Škoda Superb 2.0 TDI (2012)
favo
blázen

Příspěvek od favo »

Já tady tyhle auta postavený pro radost z jízdy vůbec neodsuzuji.
Denně jezdím spotřebákem s nízkou spotřebou a aby to nebyla až taková nuda tak jsem to nechal u Funa čipnout a až nyní jsem spokojen.
Teda úplně spokojený nejsem, ale to co mě chybí ke štěstí nedokáže ani Fun.
Radost z jízdy jsem naposledy prožíval, když byla moje felda ještě upravená, ale postupem času a s přibívajícím věkem se už nějak srovnávám s tím, že tohle auto prostě zatáčky neumí.
Aspoň že je relativně pohodlný a silný a můžu předjíždět i do kopce plně naložený.
T-ROC 2.0 TSI 4Motion
Golf IV 1.9 TDi ASZ
Aktivista

Příspěvek od zero1724 »

Tak, tak, jinak felda co uměla ve 100 koních, s tréningovejma Huškovkama, to byl opravdovej mazec a legrace, přitom tomu stačila obyč. pick-upova převodovka, nejelo to bůh ví jak rychle, ale na kluzké trati nebo vrchu to umělo zatopit tolika autum :) škoda že to tak hnije, šel bych do toho... láká mě favorit jako tu měl kolega, moc krásnýho :P
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

Par dni jsem tu nebyl a koukam, ze si to zada "rybarske gumovky", aby se clovek mohl tema srackama, ktere tu zero1734 nadelal brodit.
Jack_Reacher píše:
zero1724 píše:Nehodlám se s tebou o ničem dohadovat... To bys tu zase mluvil jako vždy jen sám se sebou... Ty máš ten nejrychlejší golf světa, to je jasné a nevím jaké základy myslíš, mám za sebou základy teorie práva (takhle přesně se obhajoba státnicového předmětu jmenovala), pak nějaké ty základy z ústavního práva, práva EU, práva rodinného, pracovního, občanského, trestního, insolvenčního, obchodního, římského...a nějaké základy právní specializace :) z čeho ty? Z vysoké montážní?... bože...neser se do mě a jdi montovat auta... (offtopic)

BTW: V životě jsem nenapsal nic o snůžce nesmyslů, netůšim proč tedy cituješ má slova, která jsem v životě neřekl...

v Plzni ? ... ses právě snížil na ještě nižší úroveň tímhle výblitkem o "vzdělání", které ti narovinu vůbec nevěřím, podle toho jak se vyjadřuješ, tobě je právní argumentace vzdálena na míle daleko ...
V tomto smeru zcela (zvlaste pak po obdrzeni agresivnich SZ plnych blabolu) souhlasim.

Ostatne, je velice lehke podporit na zaklade nize uvedenych dukazu, ze tento chudak pouze blaboli a plete "pate pres devate" a dopousti se tak protireceni ... ostatne, staci sledovat:

Navzdory tomu, ze se mi v SZ pochlubil, cituji:
zero1724 píše:Se svym strycem,ktery mimochodem valcoval vsechny Nka v tehdejsi felicii kitcar, jsem piloval apexy,heeltoe a dvojity meziplyny uz ve 12ti letech.A nejednou jsem se zucastnil zavodu autocrossu na draze v Humpolci a vrhu v Dobsine.
... tak je schopen napsat nasledujici:
zero1724 píše:... auto z kterého jsem se po projetí jako spolujezdec poblil..
... rec je o Honde CRX (LOL)

V soukrome zprave tvrdi nasledujici: "Jak rikaj kluci v rally,dobrej ridic se pozna tim,ze jede kudlu a ostatni v aute to nepoznaji"

... ja rally nejezdim a nemam dokonce ani blizko temto, nicmene, zeptam se zdejsich odborniku v tomto smeru: slysel toto nekdy nekdo? Protoze ja si dost dobre neumim predstavit, jak "jet kudlu" aniz by to ostatni (nebude-li jejich schopnost vnimani nejak, napriklad farmakologicky, ovlivnena)?

Dalsi fakt je tykajici se "skrutne tyce":
zero1724 píše:... první generaci CRX jen s Dčkovým 96kw motorem, to auto mělo skrutnou tyč...
Opet zarny priklad, ze mele nesmysly.
zero1724 píše: (LOL) nauc se číst, z mé strany o zadní nápravě nepadlo ani slovo... jestli jsi postavil synovi lego je mi jedno... (LOL)
... a ze lze ... nebo se tu dostavame opet na pocatek, kdy jsi zminoval predni napravu v souvislosti se "skrutnou tyci" (technicka poznamka: profik v oboru smrncnuty pravnikem by mel dbat na pravopis a mel by vedet, ze je to "zkrutna" vyjadrujici z cestinskeho pohledu zmenu stavu

Dalsi priklad toho, ze netusi, ktera bije jiz naznacil kolega Libor:
Libor Hanzal píše:Ty jsi opravdu bombarďák. O zkrutnej tyči jsi psal ty, a ta bývá na zadní nápravě. Vepředu tak můj Hummer a nejspíš starej Brouk. 106 tam má normální pružiny.Ty jsi asi myslel stabilizátor.
Libor Hanzal píše:Zero ty seš opravdu beznadějnej. Turbo napsal, že zadní tuhá náprava na CRX moc nefunguje. Tvoje odpověď byla, že když zatuhnou torzky u 106 , je to neřiditelný. Ty jsou samozřejmě také na zadní. Turbo napsal, že CRX nemá torzky ale tuhou vlečenou nápravu jako dodávky. No a tvá odpovéď byla výblitek ,protože o přední nápravě nebyla vůbec řeč.
...jinymi slovy, hned dvojite faux pas

Ale ted zpet k tematu:
zero1724 píše:(LOL) přesně kvůli tomu jsem tohle napsal, protože jsi o pár pátku dříve vedl diskusi o tvem vyblitku o vzdělání :-D čekal jsem že se chytnes jako správný Čech za nos... ještě jsem chtěl dodat, že Forest vyhrál Le mans, znal se se Sennou a Zemanovi opravuje Superba :-D i kdyz by raději golfa v kombíku, hosi, tohle forum mě baví víc než uprchlicka situace... (noteeth)
Absence schopnosti argumentovat ... jaky smutny poklesek od "pravnika z Plzne" :cry:

Vici píše:a to i na sekačce :-D
No, nam kleknul seriovej motor na zabe od Hondy po necelych 30 motohodinach (ne samozrejme v kuse!) ... ojnice "zaujala postoj paragraf" (LOL)
Rolan píše:Taky jde o únosnost, při přistávání tři sta tunového éra by ta dráha byla po měsíci používání jako D1. A teplota při roztočení stojících kol při přistání, by ten asfalt asi solidně roztavila.
Na coz jsem poukazoval uz v predchozim prispevku, nicmene, dekuji za doplneni.
zero1724 píše:To jsem vcera videl v Rychle a zbesile 2.Ted zavodim s Forestem,ten ma modry camaro,promin. (LOL)
... netusim o jakem Camaru mluvi ale na "ameriky" jsem az prilis vzdelanej nebo chytrej pripadne zkusenej nez abych si to koupil.

Jinak proc jsi nezvedl rukavici hozenou Liborem?!
zero1724 píše:... jestli jsi postavil synovi lego je mi jedno... (LOL)
Za toto by ses mel Liborovi omluvit, protoze netusis ani v nejmensim co ma za sebou, na cem dela a co ma v planu. Ja jsem u nej byl, vse jsem videl a mel jsem tu cest si jeho plany nejen vyslechnout ale i se rekneme poradenskou cinnosti na tom podilet.

Pan Libor Hanzal je tu vseobecne a na zaklade vysledku vazenym dlouholetym clenem (319. v poradi, zatimco ty jsi nejaky 9007., pro info ja 868.), ktery si zaslouzil uctu a respekt - prokaz tedy svou vychovanost a vydoluj tam zbytky slusnosti a za vyse uvedenou urazku se verejne omluv!
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
octaviaagr
Přispěvovatel

Příspěvek od octaviaagr »

Forestr dovolil bych si te opravit Libor je 318 ;)
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

octaviaagr píše:Forestr dovolil bych si te opravit Libor je 318 ;)
Dekuji za upozorneni. Zajimave, domnival jsem se, ze podle toho, jake se objevi cislo v adresnim radku po kliknuti na Obrázek tak to odpovida, nicmene, vypada to, ze je to z nejakeho duvodu (imho promazavani clenu v databazi) o jedno mene - v tom pripade se omlouvam a opravuji v souladu s oficialnim zebrickem: 318 - 867 - 8991 ... nicmene, rozdil je patrny jiz na prvni pohled.

PS: ... a ja bych si Te dovolil tez opravit, jsem Forest ... ne Forestr (Subaru fandim ale Forestera bych nechtel ani nahodou) ;)
Naposledy upravil(a) Forest dne 22 zář 2015, 08:31, celkem upraveno 1 x.
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
Libor Hanzal
Přispěvovatel

Příspěvek od Libor Hanzal »

Díky Foreste. Je to jen pouze otázka cti. Je mi líto , že v dnešní době už čestné slovo a vlastní pověst moc neznamená. Lidé se snaží podvádět a často se soudit. Dřív si dali po hubě a bylo to.
favo
blázen

Příspěvek od favo »

Ta fábie pro dceru,..... není to ta decentně poladěná na nějakých jestli si dobře vzpomínám něco kolem 300 koní a něco málo přes 500 Nm ?
T-ROC 2.0 TSI 4Motion
Golf IV 1.9 TDi ASZ
Přispěvovatel

Příspěvek od Libor Hanzal »

Co se týká té Hondy, je pro mne velice přitažlivá. To , že má nějakých 200 koní je přece dostatek k tomu, aby se nějakej mlaďas mohl v klídku prohánět se svojí holkou. Nepotřebují k tomu řezat zatáčky a ni kopání do sedačky při náběhu turba. Já osobně bych radši vychutnal ten zvuk vytáčeného motoru. Moc dobře si pamatuju Golfa 2 kterému se honosně říkalo vajíčko. Vůbec tak nevypadá, ale kdo měl 130 koní byl téměř Bůh. Dnes se vezme koule, natáhne se do vejce a je auto. Nastupuješ jako do autobusu, palubka je kilometr dlouhá a někdy je problém zjistit kde je vlastně předek. No a na kastli se pro jistotu udělaj hrany na všechny světový strany aby to nevypadalo tak blbě. Za mě S2000 palec nahoru.
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

favo píše:Ta fábie pro dceru,..... není to ta decentně poladěná na nějakých jestli si dobře vzpomínám něco kolem 300 koní a něco málo přes 500 Nm ?
Myslim si, ze Ti splynuly dva jeho projekty:

Fabie pro dceru - neco malo pres 500Nm.

Golf na rozvoz pizzy - neco kolem 300 koni

marena tdi
Aktivista

Re: HONDA S2000 2.0 240PS DYNO RUN by DIESELPOWER

Příspěvek od marena tdi »

Auto mělo seriove sani a vyfuk ?
Audi A3 Sportback 1.9 PD BXE 186 ps , sw TDI FUN , TSB 220 Turbosport , exhaust by Marena
EX- Octavia combi Tdi AGR 261 ps
zero1724
Aktivista

Příspěvek od zero1724 »

Uff, přiznám se, že jsem línej to číst. Ale určitě je tam něco o diletanství, nezkušenostech, pravopisnejch chybách(bohužel jsem to stihnul opravit než to "Forester" dopsal, za to se omlouvám), srabáctví (ikdyž fabia 140k a 340 nm. vs 300k a 500nm. ??pak kdo je tu srab se ctí svého jména :D ), nevzdělanosti a špinění mého jména. Asi to vypovídá o slabém charakteru, těch co to píší.

Takže jak se říká moudřejší ustoupí. Máte ve všem pravdu, melu kraviny a dělám pravopisné chyby takového ražení, že bych měl odevzdat diplom. Stydím se a kaju se, už to nikdy neudělám...

PS: Kdo v tom nepoznal ironii, toho je mi líto :D Jo a pro mě HONDA super! Slibuju, že už se nikdy do takové diskuze nepustím (ztráta času a připadám si teď na stejném levelu, jako ti největší mistři fora v oboru debil:( (Forest je na prvním místě, já si troufnu říct, že jsem na druhém, ikdyž samochvála smrdí :D )

A prosím Foresta, aby ctil SZ, jinak bychom se mohli podívat co mi napsal on ;) to bychom se teprve nasmáli (rofl)

A pro ostatní, nejsem žádný závodník, pouze jsem dal Forestovi ochutnat omáčku z hoven a nesmyslů dle jeho receptu, moc jsem se nasmal, čekal jsem co napíše :-D tyhle řeči snad nemůže brát nikdo duševně zdravej vážně, co se týče forestovo pravopisu o tom se bavit nechci a nebudu, vesměs tohle píšu pro zasmani na telefonu s automatickou úpravou, nejsem rozhodně dokonalej, ani si to nemyslím, jako spoustu z vás, za kterými stojí výsledky, kdybyste zachraňovali lidské životy lidí, neřeknu ani slovo, ale všechny mé odpovědi si žádaly ironické dloubnuti mezi žebra, aby vás to odnaucilo pomerovani pindiku s hondama a jinejma vesměs lepsima autama než je tdi, jako je třeba italskej fiat :-D a pokud nevidíte zkrutnou tyč na přední nápravě crx,1. Generace, tak mi to je fuk...
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

To, ze urazis me je vec jedna (a tu ted neresme), nicmene, opakovane a durazne te zde zadam, aby ses tu verejne a uprimne omluvil Liborovi Hanzalovi!

zero1724
Aktivista

Příspěvek od zero1724 »

To si děláš legraci ne? Nenapsal jsem nic urazejiciho, pokud vás však něco urazilo, dejte si pivo, cukr obaluje nervy...(offtopic)

Zpět k hondě, co říkáte na nový rekord hondy type-r na Nordschleife, trumfne to ještě něco?na to, že vzadu je vlecka to zajelo neskutečný čas, nechapu jak to, že to tak skvěle funguje :-) japonci umí no...
Odpovědět

Zpět na „Výsledky Vašeho měření - Grafy“