VW Golf 4 1.9 TDI vs Škoda Octavia I 1.9 TDi
Moderátoři: šulda, Moderátoři
VW Golf 4 1.9 TDI vs Škoda Octavia I 1.9 TDi
Zdravím mam takový problém....rozhoduji se mezi těmito dvěma auty a nevím do kterého mám jít můžete mi pomoct? Dík
Naposledy upravil(a) Zufik dne 21 říj 2015, 18:08, celkem upraveno 1 x.
Jednoznačně Golfa – lepší zpracování, bohatší výbava, lepší odhlučnění, plechové výplně ve dveřích (žádný ilegalit), A to nejpodstatnější motory jsou vyrobeny v Rakousku jako pro Audi A3 a ne v Maďarsku jako pro koncernovou Dacii. A najde se toho mnohem víc.
Teda pro člověka který nehoní litry v kufru.
Teda pro člověka který nehoní litry v kufru.
Většinou horší výbava, horší výplně dveří, většinou horší sedačky...TDI tech píše:Vacsie auto, lahsie sa menia ziarovky, plecharinu na to zozenies vsade, dobre sa predava a hlavne nema ten hnusny podsvit ako Golf.

Velikost je stejná, to není OOOO...
Podvozkové a motorové díly totožné, takže možná pouze ta plechařina...
Za mě GIV

GIV Variant TDi ???kW
-
- Aktivista
taky bych šel do Golfa, už jen pro ty lepší sedačky a odhlučnění. Jen to modro červený podsvícení je hrůza, ale dá se na to zvyknout, případně i předělat na zeleno 

Golf mk1 mTDI ...powered by Holz-tdi
Golf mk3 GTI "20 jahre" TDI ...powered by Moravia-Tuning
Ibiza 6k2 1.8T Cupra ...in progress
Audi A2 1.4 16V
Volvo V70 II D5
Golf mk3 GTI "20 jahre" TDI ...powered by Moravia-Tuning
Ibiza 6k2 1.8T Cupra ...in progress
Audi A2 1.4 16V
Volvo V70 II D5
- jirkastrachota
- Přispěvovatel
nasrať na odhlučnenie u golfa, ked v interieri vrzga všetko, čoho sa človek dotkne, opriem nohu o stredový panel, vrzga, oprem nohu o dvere vrzga, fuj, hnoj a to isté sú prassaty, sharany, alhambri.
bývalka OI, ALH, ex taxík, 433 000, egr+kat off, PP764, GT1749VA, výfuck 63,5mm, FMIC, soft Profituning, 312x25 mm+232x9 mm, TT puky, bilstein B4, jednohmota+HDS, 167 PS/340NM
aktuálne šrotik po k...tovi Seat Alhambra AUY
aktuálne šrotik po k...tovi Seat Alhambra AUY